Haberler

Oyuncu Ayhan Taş, boşandığı eşi Esin Taş'la yeniden evlendi

Güncelleme:

Oyuncu Ayhan Taş, geçen yıl boşandığı eşi Esin Taş ile yeniden evlendi. Ünlü çift kızları ile objektiflere mutluluk pozu verdi.

Mahşer-i Cümbüş'ün en sevilen üyesi olan Ayhan Taş, geçtiğimiz Kasım ayında anlaşmalı olarak boşandığı eşi Esin Taş'la yeniden evlendi. Yeniden bir arada olan çiftin mutlulukları gözünden okunuyordu.

"YENİDEN EVLENDİK"

Önceki akşam kızlarıyla beraber Cihangir'de görüntülenen ünlü çift gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir hayli mutlu görünen Ayhan Taş ve eşinden şaşırtan bir açıklama geldi. Ünlü çift "Arkadaşlar biz boşanmıştık sonra yeniden evlendik, ayrılmadık, biz birlikteyiz, evliyiz" dedi.

Oyuncu Ayhan Taş, boşandığı eşi Esin Taş'la yeniden evlendi

Oyuncu Ayhan Taş, boşandığı eşi Esin Taş'la yeniden evlendi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ayhan Taş Haberler

500

Yorumlar (35)

Memleketim:

Önca baska bir erkekle evlenip karisi olacak. Sonra bosandigi esiyle evlenecek. Gerci bunlarda o bu veya baskasi önemli degil. Al gülüm ver gülüm. Devam. . .

17
8
yanıtYanıtla
SEVGİ SAYGI:

Araştırdınız mı, emin misiniz? İslamda kadın ve erkek mahkemeye gidip boşanmak istediklerini söylediğinde hakim onları boşarsa bu '' 1 talak '' olur. 1 talakla boşanan eşler istediği zaman biraraya gelip tekrar nikahlanarak evlenebilirler.

yanıt4
yanıt1
VATANIM:

Sen öyle yap . Aman ha başlarında dur yoksa yapacağın evlilik geçerli olmaz. . .

yanıt1
yanıt2
Memleketim:

Vatan''im soytarisi; Din''imizin emri. Herseye maydanoz herseye muhalefet olma gayretinde olmayin. Adilik yapa yapa Memleket''hali ortada denyo.

yanıt10
yanıt1
VATANIM:

Kişilik bozulması yaşıyorsun , bir doktora görünmeni tavsiye ederim , canım arkadaşım . . . . Bu hakaretlerde insan olana yakışmıyor be brader . lütfen biraz saygı . . . Burası şeriat''la yönetilen ülke değil ki o dediğin sistem uygulansın . . . Saygılar memleketime olsun

yanıt1
yanıt10
uhah:

İslamdan bahsediyorsun sanırım. Boşanan karı başka biri ile evlenmeden geri dönemiyor islamda.

yanıt5
yanıt0
COMOLOKKO61:

VATANIM SOYTARISI BU ZORLUKLAR KADIN HAKLARINI KORUMAK İÇİN, ERKEĞİN KADINI HER İSTEDİĞİNDE BOŞAMAMASI İÇİN ALLAH''IN KURAN''DA BELİRTTİĞİ EMİRLERDİR. SEN İNKAR EDEBİLİRSİN İNANALARA SAYGILI OL.

yanıt2
yanıt0
Usta oyuncu:

Ana sayfada başlık "Aşk kazandı. USTA OYUNCU boşandığı eşiyle yeniden evlendi" yazıyor. Bende kimmiş bu usta oyuncu diye bakayım dedim. ŞAKLABANIN teki çıktı. Zaman kaybı!

6
4
yanıtYanıtla
Gülcan:

Hiç de şaklaban degil simemada gayet başarılı bir oyuncu siz başka şaklabanları yazın

yanıt4
yanıt0
Voltran elektrik:

Gulcan sinemadir o. Simema olsa duramazsin.

yanıt1
yanıt0
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title