Haberler

Oya Aydoğan ve Pakize Suda Ölümden Döndü

Güncelleme:

Oya Aydoğan ve Pakize Suda, önceki gün Bebek’te bir trafik kazasına karıştı. Yanlış sollama yüzünden meydana gelen kazada ikili, hafif yaralandı.

"BU MEMLKETİN BİZDEN ÇEKECEĞİ VAR"

Suda, kolunu ve kafasını cama çarparken; Aydoğan ise dirseğini incitti. Suda, “Karşı şeritten hızlı gelen birisi olsaydı, şu anda ölmüştük. Bu memleketin bizden çekeceği var” diye espri yaptı.









Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Oya Aydoğan Pakize Suda Bebek Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (6)

.:

Odegil de, ben o beyaz yazlik elbisenin altina giyilmis cizme-botlara takildim. . . O nasil bjr zevksizliktir. . .

17
0
yanıtYanıtla
burcu:

çokçokkkkkk ğeçmiş olsun öldürmeyen allah öldürmüyor işte araba haşat olmuş her parçası bi yerde arabanın ne güzel haber veriyorsunz haber sitesi akll lara zarar yani:(((((((((

15
0
yanıtYanıtla
özlem can:

bunların beynımı sulanmış ne o çizmeler de ne oluyor yaz günü. . marmarada yağmur haberını almışlar ön hazırlık yapmış hanfendı. . . . fark yaratmak bu demekBu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazın

9
1
yanıtYanıtla
usaklim@m.m:

Bu insanlari siz aptalmi saniyosunuz habermi bu şimdi yazık çok yazık

7
2
yanıtYanıtla
rıfkı:

bunlara birşey olmaz deneyimliler.

5
2
yanıtYanıtla
İPEK:

BİR ŞEY OLMAMIŞ ŞÜKRETSİNLER ÖLMEMİŞLER

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title