Haberler

Otomobil sürücüsü Enes ile avukat Cemre'nin öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı

Güncelleme:

Eskişehir-Seyitgazi kara yolunda genç avukat Cemre Parmaksız ve sürücü Enes Duman hayatını kaybettiği trafik kazası, otobüsün güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kaza, önceki gün, Eskişehir- Seyitgazi yolunun 7'nci kilometresinde meydana geldi. Eskişehir Barosu'na kayıtlı avukat Cemre Parmaksız, Enes Duman ile birlikte H Tipi Cezaevi'nde yatan müvekkiliyle görüşmek için yola çıktı. Duman'ın kullandığı 26 FF 528 plakalı otomobil, kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkıp, karşı yönden gelen Mesut K. yönetimindeki 26 E 2804 plakalı halk otobüsüne çarptı. Kazada hurdaya dönen otomobilde ağır yaralanan Duman ve Parmaksız, sağlık görevlilerince ambulansla kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Cemre Parmaksız, memleketi Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Enes Duman ise Eskişehir'de toprağa verildi.

HALK OTOBÜSÜ SÜRÜCÜSÜ SERBEST BIRAKILDI

Kazanın ardından gözaltına alınan halk otobüsü sürücüsü Mesut K., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

KAZANIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Enes Duman ve avukat Cemre Parmaksız'ın hayatını kaybettiği kazanın, halk otobüsü kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Aracın şoför bölümünde yer alan kamera kayıtlarına göre, Mesut K., kendi şeridinde yaklaşık 60 kilometre hızla ilerlerken, karşı yönden gelen Enes Duman'ın kullandığı otomobil, otobüse çarpıyor. Kaza sırasında halk otobüsü sürücüsü Mesut K.'nin, patlayan ön cam parçalarından etkilendiği ardından da aracı durdurup, indiği görülüyor.

Otomobil sürücüsü Enes ile avukat Cemre'nin öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı

Otomobil sürücüsü Enes ile avukat Cemre'nin öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı

Otomobil sürücüsü Enes ile avukat Cemre'nin öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Enes Duman Eskişehir Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (26)

Con Vik:

Yazık genç bir can, geride kalanlara sabır versin rabbim. Lakin Enes''in ölümünün bir önemi yok heralde. Avukat olmadığı için mi?

11
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

otobüs şoförü yukarıda ne varsa kamera mı artık ayna mı bilemedim ama dünyadan bi haber arabanın geldiğini hiç görmüyor frene bile basamamış çünkü havaya bakıyor bide haklıymış gibi ellerini sallıyor ulenn önüne baksan görecen frene basıcan ölmüyceklerdi belkide şoför bunlar . . . . . şoförü

4
12
yanıtYanıtla
mmmm:

araç otobüse çarptıktan sonra şoför kendine geliyor. . .

yanıt0
yanıt0
ahmet:

o kadar saçma sapan adam varki türkiyede adam frene asılsa nolur asfalt yok buz dururmu o otobüs

6
3
yanıtYanıtla
öööööjjjöööö:

35 yaşında eski kasa doğanla bu kış ayında ne işi var karda. . .

8
1
yanıtYanıtla
Baba:

Maalesef otobüs şoförünün yapabileceği hiç bir şeyi kalmamış. genç kardeşlerimize yazık olmuş böyle kazalardan korunmak için çok sorumlu davranmak gerektiği bir kez daha görülüyor.

9
0
yanıtYanıtla
Gözlem:

Otobüs soförü robot gibi. Refleksleri eksik. . Karşıdan gelen araçları hiç görmüyor gibi bir hali var. Son saniyede bile olsa ayağını gazdan kaldırması, frene yönelmesi gibi bir hareket görmek istiyoruz, bu yok. Çarptığı anda ayağı gazda. Anlaşılır gibi değil. .

0
9
yanıtYanıtla
Ahmet T:

Otomobil videonun sol üst tarafında çarpmadan 3-4 saniye önce, yolda yan bir şekilde durmuş halde görünüyor. Yani şöförün sanki tv izler gibi hali var, gözü yolda değil, hatta neye çarptığını bile görmüyor salak. Yola bakmış olsa kaza asla olmazdı

yanıt0
yanıt0
Bu ne:

Araba kaymışsa otobüs şoförünün yapabileceği birşey yok. Anlık gelişen bir durum. Otobüs şoförü 1-2 saniye başka bir yerede bakabilir, bu onu suçlu yapmaz. Bu ayna olur, çevre olur...Araba kullanan herkes bunu kimi zaman yapar. Arabanın kaymasına sebebiyet neydi? Sürat, uygun olmayan lastikler, dikkatsizlik...yazık olmuş.

7
1
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Taşımacının algıları bitmiş adam cama bir şey çarptı sanıp kızıyor kaza yaptığının farkında bile değil bembeyaz renkli yolda bordo renkli arabayı görmüyor frene bile basmadı halbuki bordo araba durmuş fren yapabilse iki can belki yaşayacaktı bizim ülkemizde 40 kişilik insan canının değeri bir kişinin 2500 TL kazanabilmesi kadardır. Bir pilot kaç yolcu taşır işe alınırken hangi yeteneklere sahip olması gerekir? Bir otobüs şoförünün farkını söyler misiniz? Ben söyleyim uçağın değeri!

1
6
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title