Haberler

Otizmli çocuğun sesinden rahatsız olan komşu bıçakla kapıya dayandı

Güncelleme:

Denizli'nin Tavas ilçesinde butik işleten Ahmet Ç., 30 Kasım'da, otizmli olan torunları ile ailece bir yakınlarının nişanına gitmek üzere hazırlandıkları sırada, üst komşunun çocuğun sesinden rahatsız olduğunu ileri sürerek elinde bıçakla kapıya dayandı. Komşu Cemal D, olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı. Şüphelinin, Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

"SUSTURUN ARTIK BU ÇOCUĞU"

Torununun otizmli olduğunu ve bazen kendilerinin de durduramadığını ifade eden Ahmet Ç, komşusuna "5 dakika sonra dışarı gideceğiz, biraz sabret. Torunum her zaman yanımda kalmıyor. Haftada bir gün geliyor. Az sabret nişana gideceğiz." diye söylediğini, ancak komşusunun buna rağmen "Susturun artık çocuğu, ben rahatsız oluyorum." diyerek bağırıp küfrettiğini ileri sürdü.

Otizmli çocuğun sesinden rahatsız olan komşunun bıçakla kapıya dayandığı ortaya çıktı

BAŞKA KOMŞU KORKUDAN OLAYA MÜDAHALE EDEMEDİ

Üst komşusunun daha önce de buna benzer şekilde eşine bir kaç kez bağırdığını ve evinin kapısına vurarak eşini rahatsız ettiğini iddia eden Ahmet Ç., telefon görüşmesinin ardından Cemal D.'nin yine sert bir şekilde kapıyı çalmaya başlaması üzerine, "Kavga çıkmasın diye kapıyı açmadım, üst komşum kapının ardından yüksek sesle küfretmeye devam etti. Polisi arayıp yardım talep ettim. Bu sırada torunlarımdan biri babası gelecek diye kapıyı açtı. Hemen kapıya yöneldim. Cemal D'nin elinde bıçakla kapıda olduğunu gördük. 'Cemal, bu sana yakışıyor mu? Kıyafetimi görmüyor musun, nişana gideceğiz' dememe rağmen küfretmeye devam etti. Ben kapının önünde dururken kızlarım, eşim ve torunlarım kapının arkasında bizi seyrediyordu. Gürültü üzerine dışarı çıkan yan komşum Nuri Y. olaya müdahale etmek istese de elindeki bıçakla üzerine yürümesi üzerine içeri girdi. Kızım o sırada sinir krizi geçirdi ve bayıldı. 112'yi aradım ve ambulans talep ettim." dedi.

ELİNDE BIÇAKLA SİNİRLİ ŞEKİLDE BEKLEMİŞ

Ahmet Ç, olay üzerine eve gelen polis ekipleriyle polis merkezine gidip ifade verdiğini ve üst komşusundan şikayetçi olduğunu kaydetti. Öte yandan olay anı, Ahmet Ç'nin bir başka komşusu tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde, Cemal D'nin Ahmet Ç'nin kapısı önünde elinde bıçakla beklemesi ve sinirli şekilde bir şeyler söylemesi yer alıyor.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Cep Telefonu Denizli Haberler

500

Yorumlar (18)

PAPAZ EFENDİ:

MİRAS BÖLÜNMESİN DİYE AKRABA EVLİLİĞİ YAPACAKSIN SONRA ÇOCUK ARIZALI DOĞACAK SONRA CEFASINI BİZ Mİ ÇEKECEĞİZ YOK ÖYLE YAĞMA

0
25
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

ey papaz efendi ! Türkiye''de doğan her 5 çocuktan biri otizimli. . . Otizimli evladı olan bir baba olarak sana şunu söyleyeyim otizim illa ki akraba evliliği yada kan uyuşmazlığı ile ortaya çıkmıyor ki biz ne akrabayız ne kan uyuşmazlığımız var. sanma ki böyle şeyler uzak bilakis çok yakın kimse başına gelmez sanmasın. . .

yanıt9
yanıt1
dost:

aslını astarını öğrenmeden. kişiyi yargılamayın. nerden biliyorsunuz. akraba evliliğini . biraz adil olun . gercekten . biliyorsanız bile . allah yardımcıları olsun dersiniz . otizimli. çocuklara bakmak o kadar kolay değil allah sabırlar. versin. onlarda . çok üzülüyorlardır.

yanıt6
yanıt1
Beskilet:

Lan mal otizim akraba evliliği ile olmaz paranında seninde Allah belanı versin

yanıt7
yanıt0
mustafa:

sende nasıl bir beyin var? sen o çocuklara kurban ol emi

yanıt7
yanıt0
Hakikatler:

Akraba evliliklerinin tek nedeni miras mi bu bir, akraba evliliği olduğunu nerden biliyorsun bu iki, bu cahilce düşüncelerle o melek değil has arızalı sensin bu da uc

yanıt0
yanıt0
vatan evladı:

adından belli oluyor ne mahsulü bir beyinsiz vede dinsiz olduğun belli embesil

yanıt0
yanıt0
Adem Demirdağ:

Adam haklı! Apartman sizin özel mülkünüz değil! Sesiniz gürültünüz dairenizin dışına çıkmayacak, diğer apartman sakinlerinin dairelerine, odalarına girmeyecek! Diğer sakinleri rahatsız edecek kadar gürültü çıkartan çocuğu kontrol edemiyorsan ya kendine özel bir eve taşın yada çocuğu apartmana alma! Apartmanda oturuyorsan komşunun hakkını çiğnemeyeceksin! Adama cinnet geçirtmişler sorumsuz başıbozuklar!

4
21
yanıtYanıtla
Maraba televole:

Sana ve o kapıya gelen adama şunu diyorum. Allah sizlere de böyle hastalık versin. Bu ne anlayışsızlık bu ne boş yaşamak.

yanıt12
yanıt2
mustafa:

bedduaya gerek yok ama bıçakla kapıya dayanmak ne demek? insan müsvetteleri

yanıt2
yanıt0
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title