Haberler

Baraj Gölünde Boğulan Caner'in Annesinin Feryatları Polisleri de Ağlattı

Güncelleme:

İzmir'de serinlemek için baraj gölüne giren 11 yaşındaki Caner Çam, boğularak can verdi. Oğlunun cesedinin sudan çıkarılışını gören acılı annenin feryatları koluna giren polisleri de ağlattı.

İzmir'in Beydağ ilçesinde, serinlemek için 2 arkadaşı ile Beydağ Baraj Gölüne giren ortaokul öğrencisi 11 yaşındaki Caner Çam, boğularak yaşamını yitirdi.

SERİNLEMEK İÇİN BARAJA GİRDİLER

Beydağ 80. Yıl Aşağı Aktepe Ortaokulu öğrencisi Caner Çam, saat 14.00 sıralarında, arkadaşları D.Ö. (10) ve S.Ö. (9) ile Beydağ Barajı'na gitti. Bir süre barajın kenarında oturan 3 arkadaş, serinlemek için baraj gölüne girdi.

YÜZME BİLMEMESİNE RAĞMEN KIYIDAN UZAKLAŞTI

3 arkadaştan Caner Çam, yüzme bilmemesine rağmen kıyıdan uzaklaştı. Çam, bir süre sonra suya batıp çıkarak, gözden kayboldu. Kıyıya çıkan D.Ö. ve kardeşi S.Ö.'nün yardım istediği çevredekiler tarafından Beydağ İlçe Jandarma Komutanlığı'na bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, kıyıdan yaptıkları aramada Çam'ı bulamayınca, suda arama çalışması başlatılması için yardım istedi.

BABASI VE ANNESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

İzmir Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği'nden çağrılan 2 dalgıç, 15 dakikalık bir çaba sonucunda Çam'ın, suya girdiği yerin yaklaşık 10 metre ilerisinde, balçığa saplanmış cansız bedenini buldu. Çam'ın sudan çıkartılan cesedi, jandarma ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Çam'ın cesedi götürülürken, olay yerine gelen babası Ali Çam ve annesi Nurten Çam sinir krizi geçirdi. Acılı annenin feryatları, koluna giren polisleri de ağlattı.

BELEDİYE BAŞKANI BİLGİ ALDI

Beydağ Kaymakamı Gürkan Üçüncü ve CHP'li Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk, olay yerine gelerek bilgi aldı. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Beydağ İzmir 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (40)

01:

BEN BİR ERKEĞİM. . AMA KADIN OLMAK BAŞKADIR. . . ANNE OLMAK BAŞKADIR. . . BABA EVLAT ACISINI ZAMANLA SİNDİREBİLİR. AMA KADIN , ANNE, ASLA O VAKİTTEN SONRA YÜZÜ GÜLMÜYOR. . . ÇÜNKÜ BUNU ANNEMDEN BİLİYORUM :(

40
0
yanıtYanıtla
abcd:

bunda şaşıracak bir şey yok poliste senin benim gibi etten kemikten insan ağlarda güler de. . Allah yakınlarına sabır versin

35
2
yanıtYanıtla
kral ALEX:

ALLAH RAHMET EYLESIN KIMSEYE EVLAT ACISI YASATMASIN

27
1
yanıtYanıtla
ali:

allahım sabır versin yarabbim böyle bi imtahana tabi tutma kurbanın olayım

28
0
yanıtYanıtla
sss:

evlat acısı nasıl tarif edilir ki, bu acıya nasıl dayanılır sen sabır ver Allahım

26
0
yanıtYanıtla
murat bal:

Nede olsa onlarda kadın annenin yaşadıgı acıyı hissetmiş olmalılar . Allah kimseye evlat acısını yaşatmasın . Allah rahmet eylesin . Kalanlara Allah sabırlar versin

24
1
yanıtYanıtla
GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ:

YARAB gösteme evlat acısı amin ALLAH Rahmet eylesin rabbim annemize baş sağlığı sabrı cemil versin

24
0
yanıtYanıtla
yanlı:

yorumları keyfi açıyorsunuz. siyasi kısımlardada açmanızı bekleriz.

18
3
yanıtYanıtla
Diyar Çelikbaş:

ALLAH''ım sen bu annenin acılarını hafiflet ona yardım et. . Muhtemelen kadın polislerde anneler o yüzden annenin feryadına dayanamamışlar. Keşke dünyayı ANNELER YÖNETSEYDİ. . . .

20
0
yanıtYanıtla
Uzun lafın kısası:

Allahım hepimizin evlatlarını, her türlü tehlikeden koru, hepsine hayırlı uzun ömürler ver. Bu aileyede sabır ver Allahım.

15
1
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title