Haberler

Ordu bale kursu yetkilisi ceren'i anlattı 7 yaşında başladı, hayatını sanata adamıştı

Güncelleme:

Bale kursu yetkilisi Ceren'i anlattı 7 yaşında başladı, hayatını sanata adamıştıORDU'da evinin bulunduğu bina girişinde uğradığı bıçaklı saldırı sonucunda hayatını kaybeden Ceren Özdemir'in (20) bale sanatı tutkunu olduğu ortaya çıktı.

Bale kursu yetkilisi Ceren'i anlattı 7 yaşında başladı, hayatını sanata adamıştı

ORDU'da evinin bulunduğu bina girişinde uğradığı bıçaklı saldırı sonucunda hayatını kaybeden Ceren Özdemir'in (20) bale sanatı tutkunu olduğu ortaya çıktı. 7 yaşında baleye başlayan, 2017'fe ise usta öğretici belgesini alan Ceren Özdemir'in baleyi öğrendiği kursun yetkilisi Elvin Canik, 'Hayatını sanata adamıştı dedi.

Ordu'nun Altınordu ilçesi Zaferi Milli Mahallesi'ndeki evinin bulunduğu bina girişinde kendisini takip eden Özgür Arduç tarafından bıçaklanarak öldürülen Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Ceren Özdemir'in bale sanatı tutkunu olduğu ortaya çıktı. Ordu'daki özel bir bale ve sanat kursunda giderek 7 yaşında bale öğrenmeye başlayan genç kız bu alanda katıldığı yarışmalarda dereceler elde etti. Ceren Özdemir'in baleye başladığı bale ve sanat kursunun yetkilisi Elvin Canik, genç balerini anlattı.

"ELİMİZDE BÜYÜDÜ'

Olayı duyduğunda büyük şok yaşadığını belirten Canik, 'Ceren, 7 yaşındayken bizim bale kursumuza geldi. Aslında elimizde büyüyen bir çocuğumuzdu, 10 yıl birlikte çalıştık. Daha sonra 2017'de usta öğretici belgesi aldı. Ordu Üniversitesi'nde okuyordu. Söylenecek çok şey yok, bir melek uçtu gitti. Sözün bittiği yerdeyiz. Hepimiz hala şoktayız dedi.

Ceren'in baleyi çok sevdiğini anlatan Canik, Baleyi çok seviyordu, boş zamanlarında bile buraya gelir, bale hocamızdan ders alırdı, burada vakit geçiriyordu. Denge çubuğunda saatlerce çalışıyordu. Bale öğretmeni olmak istiyordu ama bir melek gibi uçtu gitti. Hayatını sanata adamıştı, sanatın her dalını seviyordu. Belki, Türkiye'yi yurt dışında temsil edecek bir balerin olacaktı. 4 yıl önce Tiflis'te düzenlenen bir bale yarışmasına gitmiştik, dünyanın her yerinden gelen balerinler vardı. O yarışmada bizim bale grubumuz birinci oldu, grubun içinde Ceren de vardı. Cerenimiz, bir ceylandı. Ailesi her zaman destek oluyordu, her zaman yanındaydı. Allah, onlara büyük sabır versin? dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ceren Özdemir Ordu Haberler

Bakmadan Geçme

ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title