Haberler

Omar Al-Somah'ın Menajeri: Galatasaray'dan Gelen Herhangi Bir Teklif Yok

Güncelleme:

Galatasaray'ın, Surüyeli golcü Omar Al-Somah ile ilgileniyor iddialarının ardından oyuncunun menajeri Onur Öztürk, bu iddiaların asılsız olduğunu, teklif gelmediğini açıkladı.

Al Bilad gazetesi, sarı kırmızılı idarecilerin Al Ahli takımında forma giyen Suriyeli golcü Omar Al-Somah için görüşme yapacağını iddia etmişti. Babaspor ekibigolcü oyuncu Omar Al-Somah'ın menajerine ulaştı.

"HABER TAMAMEN YALAN"

Suriye uyruklu 1.92 boyundaki futbolcunun menajeri Onur Öztürk, " Galatasaray'ın Somah ile ilgilendiğini bende okudum ancak bu haberleri çıkartanları anlamıyorum. Tamamen yalan haber. Omar'ın istatistikleri bu sene fena değil ancak tekrar belirtmem gerekirse oyuncumuz için bana ulaşan bir teklif yok." ifadelerinde bulundu.

Uzun boyu ve hava hakimiyeti ile dikkat çeken Al Somah, forma giydiği Al Futowa, Al Qadsia ve Al Ahli takımlarında 165 maçta toplam 182 gol attı. Bu sene ise Al-Ahli formasıyla 19 maçta sahaya çıkan 1.92'lik kule 24 gol attı. 27 yaşındaki forvet oyuncusu ayrıca 6 asist yapma başarısında da bulundu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Onur Öztürk Galatasaray Suriye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title