Haberler

Okullararası Alp Disiplini İl Birinciliği" Yarışları

Sarıkamış'ta "Okullararası Alp Disiplini İl Birinciliği" yarışlarıTürkiye Kayak Federasyonu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen "Okullar arası Alp Disiplini İl Birinciliği" yarışları sona erdi.

Sarıkamış'ta "Okullararası Alp Disiplini İl Birinciliği" yarışları Türkiye Kayak Federasyonu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen "Okullar arası Alp Disiplini İl Birinciliği" yarışları sona erdi.Federasyonun, 2014-2015 yılı faaliyet programı kapsamında, Sarıkamış Osman Yüce Kayak Merkezinde düzenlenen yarışlarda, sporcular dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti.Yarışma Koordinatörü, Türkiye Kayak Federasyonu üyesi ve Kayak İl Temsilcisi Şinasi Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarışların sağlıklı ve hakkaniyet içinde tamamlandığını söyledi.Okullarda yetişen öğrencilerin kayak alt yapısına önemli katkı sağladığını belirten Yıldız, şunları kaydetti: "Burada dereceye giren sporcularımız bundan sonra Kars ve Sarıkamış'ımızı okullar arası Türkiye Kayak Şampiyonasında en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Çünkü Sarıkamış kayağın beşiğidir. Bu arada Osman Yüce Kayak Tesislerini, Kayak Kamp Eğitim Merkezi olarak faaliyete sokan Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar'a, Sarıkamış adına teşekkürlerimizi sunuyoruz."Küçük erkek, yıldız erkek, genç bayan, genç erkek, kategorilerinde yapılan ve 25 okuldan yaklaşık 100 sporcunun katıldığı yarışlarda, ilk 3'e giren yarışçılara düzenlenen törenle madalyaları verildi.Yarışmalarda alp disiplini küçük erkeklerde Yusuf Koç birinci, Yener Çamlı ikinci, Emir Ali Bakır üçüncü oldu.Yıldız erkeklerde, Burak Çelik birinci, Mertcan Çamlı ikinci, Mehmet Üstündağ üçüncülüğü elde etti.Genç bayanlarda Kader Ayaz birinci, Nisa Cengiz ikinci, Sevdagül Gedik üçüncü oldu. Genç erkeklerde ise Samet Yılmaz birinci, Can Kaya ikinci, İbrahim Laçin üçüncülüğü kazandı.Öte yandan, yarışma sırasında varış çizgisine yakın bir yerde düşen ve kısa süreli rahatsızlık yaşayan Samet Karaşahin adlı sporcu, sağlık ekibinin yaptığı müdahalenin ardından Sarıkamış Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. -

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Kayak Federasyonu Sarıkamış Kars Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title