Haberler

Okul Müdürünün Darbedildiği İddiası

Kayseri'de okul müdürünün darbedildiği iddiası- Kentte bir okul müdürünün, bir veli tarafından makamında darbedildiği öne sürüldü- Eğitim-Bir-Sen üyeleri, okul müdürünün darbedilmesini kınadı Kayseri'de bir okul müdürünün, öğrenci velisi tarafından makamında darbedildiği ileri sürüldü.

Kayseri'de okul müdürünün darbedildiği iddiası- Kentte bir okul müdürünün, bir veli tarafından makamında darbedildiği öne sürüldü- Eğitim-Bir-Sen üyeleri, okul müdürünün darbedilmesini kınadı Kayseri'de bir okul müdürünün, öğrenci velisi tarafından makamında darbedildiği ileri sürüldü.Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan ve beraberindekiler, Keykubat Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Bekir Yan'ın darbedilmesini kınadı.Kalkan, yaptığı açıklamada, okul müdürü Yan'a yönelik çirkin saldırıyı protesto etmek amacıyla bir araya geldiklerini söyledi.Okul müdür yardımcısının geçen hafta cuma günü bazı öğrencilerin kılık kıyafetlerinin uygun olmadığı yönündeki uyarısı üzerine, bir öğrencinin velisini arayarak yanlış bilgiler verdiğini belirten Kalkan, bunun üzerine aile fertlerinin okula geldiğini ve okul müdürü Yan'ı odasında tehdit ve darbettiğini öne sürdü.Yan'ın darbedildiğine dair rapor aldığını ifade eden Kalkan, "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin en iyi şekilde yetişmesi için büyük sorumluluk alarak fedakarca çalışan eğitim çalışanları ve yöneticilerine hepimizin sahip çıkması ve yardımcı olması gerekmektedir ama son dönemlerde böyle haksız ve yersiz olaylarla karşılaşmaktayız" dedi.Son yıllarda eğitim yöneticilerine ve çalışanlarına yönelik saldırıların arttığını belirten Kalkan, "Bu haksız ve yanlış saldırıları kınıyoruz ve eğitimin tüm paydaşlarını eğitim çalışanlarına sahip çıkmaya çağırıyoruz. Bundan sonra eğitim çalışanlarına hakaret, tehdit ve darp gibi dinimize, kültürümüze ve insanlığa yakışmayan olumsuzluklar yerine sevgi ve saygıya dayalı güzel duygu ve düşünceler içinde olunmasını arzu ediyoruz" diye konuştu.Darbedildiğini öne süren okulu müdürü Bekir Yan da "Bir öğrenci velisi, çocuğunun gazına gelip, yalan yanlış ifadelerle odamda beni darbetti. Hakaret edip, iftira atarak çekip gitti. Olay bundan ibaret. İfademizi verdik, şikayetçi olduk. Olay adliyeye intikal etti" ifadelerini kullandı. ....

Kaynak: AA / Güncel

Eğitim Bir Sen Aydın Kalkan Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title