Haberler

Oktay Öztürk: "Taşın Altına Parmağınızın Ucunu Soktuğunuz Yerde Biz Kellemizi Koymaya Hazırız"

Görüntü Dökümü: - MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk- Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz- MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek ve MHP Mersin İl Başkanı Sabahattin Kılıç- Basın toplantısından detaylar- MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, röpörtaj MHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk: - "(Koalisyon görüşmeleri) Bizim söylediklerimizi kabul ettikleri takdirde Sayın Genel Başkanımız açık ve net ifade etti.

Görüntü Dökümü: - MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk- Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz- MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek ve MHP Mersin İl Başkanı Sabahattin Kılıç- Basın toplantısından detaylar- MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, röpörtaj MHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk: - "(Koalisyon görüşmeleri) Bizim söylediklerimizi kabul ettikleri takdirde Sayın Genel Başkanımız açık ve net ifade etti. Taşın altına parmağınızın ucunu soktuğunuz yerde biz kellemizi koymaya hazırız. Halen de bu noktadayız" MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, koalisyon görüşmelerine ilişkin "Bizim söylediklerimizi kabul ettikleri takdirde sayın genel başkanımız açık ve net ifade etti. Taşın altına parmağınızın ucunu soktuğunuz yerde biz kellemizi koymaya hazırız. Halen de bu noktadayız" dedi.Öztürk, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek ve MHP Mersin İl Başkanı Sabahattin Kılıç ile bir kafede düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.Yaşanan olaylar nedeniyle Türkiye'nin hiçbir yerinde seçim güvenliğinin olmadığını gördüklerini savunan Öztürk, şöyle konuştu: "Hatta ve hatta buradan baktığımızda yarın siz meydanlarda mitingler yapacaksınız. Bunların hangi birinin güvenliğinin tam olduğunu söyleyebilirsiniz. Bu anlamda dedik ki önce hukukun gereklerini yerine getirin. Önce birileri sizin bıraktığınız boşluktan istifade ederek özerklikler falan ilan etmeye başladılar. Buralarda kanun hakimiyeti sağlayın ondan sonra gerekirse erken seçim olur dedik."Koalisyon görüşmelerinde yaşananları anımsatan Öztürk, bu süreçte partilerin bazı şartları olduğunu hatırlattı.MHP'nin de 4 temel şartı olduğunu vurgulayan Öztürk, "Bizim söylediklerimizi kabul ettikleri takdirde sayın genel başkanımız açık ve net ifade etti. Taşın altına parmağınızın ucunu soktuğunuz yerde biz kellemizi koymaya hazırız. Halen de bu noktadayız" dedi.Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da şehirde yapılan ve yapılması planlanan hizmetler hakkında bilgi verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Burhanettin Kocamaz Oktay Öztürk Baki Şimşek Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title