Haberler

Eski Süper Lig topçusu, 5 yaşındaki oğlunu nasıl öldürdüğünü soğukkanlılıkla anlattı

Güncelleme:

5 yaşındaki oğlunu hastanede yüzüne yastıkla bastırıp boğarak öldüren Cevher Toktaş'ın ifadesi kan dondurdu. Oğlunu nasıl öldürdüğünü soğukkanlılıkla anlatan Toktaş, "Yatakta sırt üstü yatan oğlumun üstüne yastık bastırdım. Yaklaşık 15 dakika boyunca yastığı hiç kaldırmadım" dedi.

Bir dönem Hacettepespor ile Süper Lig'de forma giyen 33 yaşındaki futbolcu Cevher Toktaş'ın, 5 yaşındaki oğlu Kasım Toktaş'ı öldürdüğü ortaya çıkmış ve bu olay sonrası Cevher Toktaş tutuklanmıştı.

Dehşete düşüren olayın ardından Cevher Toktaş'ın polise verdiği ifade ortaya çıktı. Koronavirüs şüphesiyle oğlunu hastaneye götüren Toktaş, hastanede sinir krizi geçirdiğini ifade etti.

"YASTIĞI ÜSTÜNE BASTIRDIM, 15 DAKİKA HİÇ KALDIRMADIM"

Oğlunu nasıl öldürdüğünü soğukkanlılıkla anlatan Toktaş, "Yatakta sırt üstü yatan oğlumun üstüne yastık bastırdım. Yaklaşık 15 dakika boyunca yastığı hiç kaldırmadım. Bu arada oğlum çırpınıyordu. Ancak ben yastıkla baskıya devam ettim. Daha sonra oğlum hareketsiz kalınca yastığı çektim. Şüpheleri üzerimden atmak için, 'doktor' diye bağırmaya başladım" diye konuştu.

"RAHATSIZ OLUP KENDİMİ İHBAR ETTİM"

Toktaş cinayeti işleme sebebini ve neden olayı itiraf ettiğini ise şöyle anlattı: "4 Mayıs akşamı eşimle evde otururken, bir anda olup bitenleri düşündüm ve rahatsız oldum. Eşime, 'Benim biraz işim var' diyerek evden çıktım ve karakola giderek olayı anlattım. İki oğlum var. Ölen küçük oğlumu doğduktan sonra hiç sevemedim. Neden sevmediğimi de bilmiyorum. Öldürmemin sebebi bu."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hacettepespor Koronavirüs Spor Haberler

500

Yorumlar (19)

beco:

SENİ YÜCE RABBİM BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN.

20
0
yanıtYanıtla
Faruk:

allah belanı versin

15
0
yanıtYanıtla
Nuri Alco:

Cogu bir evlat diler, senelerce hasretini sürer. Sana verilen bir can i kendi ellerinle katledersin. Sana ne diyecegimi bilmiyorum, yaziklar olsun senin gibi bir babaya

12
1
yanıtYanıtla
Firat:

Bu isten baska birsey var.

11
1
yanıtYanıtla
aa:

kesinlikle katılıyorum insan öpöz evladına yapmaz yapamaz. belki de cocuk baskasındı o yüzden

yanıt1
yanıt0
Engin:

evet, dış güçlerin oyunu olabilir.

yanıt1
yanıt0
Korsan:

Dünde bu haber vardı, ısıtıp ısıtıp servis ediyoröar

6
4
yanıtYanıtla
karadeniz:

önemli bir haber olduğu için herhalde aleyna tilki haberi olsa hiç sıkılmazsın her gün bakarsın

yanıt11
yanıt0
:

Bence cocugun kendisinden olmadigini suphe ediyordu Allah bildigi gibi yapsin

10
0
yanıtYanıtla
adalet istiyorum:

umarım helak olursun

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title