Haberler

Obradovic'ten oyuncularına ağır küfür! Çılgına döndü

Güncelleme:

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, CSKA Moskova mağlubiyeti sonrası oyuncularına ağrı küfürler etti. Televizyon ekranlarına da yansıyan görüntülerde, oyuncularına küfür eden tecrübeli koç, basketbolculara "sizden utanıyorum" dedi.

Avrupa Ligi'nde sezona kötü başlayan Fenerbahçe Beko, geride kalan 7 haftada 2 galibiyet elde edebildi. 8. hafta mücadelesinde de karşılaşmayı geride götüren Fenerbahçe'de koç Zeljko Obradovic adeta çılgına döndü.

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, CSKA Moskova'ya 88-70 mağlup oldukları karşılaşmanın 3. periyodundaki molada çılgına döndü ve oyunculara ağır sözler kullandı.

OYUNCULARA AĞIR KÜFÜRLER ETTİ

Televizyon ekranlarına da yansıyan görüntülerde, oyunculara küfür eden Obradovic, basketbolculara "sizden utanıyorum" dedi. Obradovic'in televizyon ekranlarına da yansıyan görüntülerde, "İyi çocuklarsınız, kendi gözünüzde hepiniz iyi çocuklarsınız. Hepiniz s... gidin. Datome sen de s... git. Utanıyorum sizden! Mahmutoğlu, senden de utanıyorum." ifadelerini kullandığı duyuldu.

Fenerbahçe, EuroLeague'de 8. hafta karşılaşmasında 6. yenilgsini aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ivan Obradovic Fenerbahçe Moskova Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (18)

Yazan:

Helal olsun hocaya

19
1
yanıtYanıtla
ziyaa:

Yeni oyuncular iyi de eski oyuncular çok kötü, doygunluk var sanki takım''da, eski hırs, enerji, mücadele yok.

10
0
yanıtYanıtla
Ismet Alagoz:

Bu sekizinci mac ve altinci maglubiyet.Takimin cogu gecen seneki kadrodan olusuyor.Hoca yerden goge hakli.takimla anlasmasini uzatan oyunculara bakin.Hepsi dokuluyor.yaziklar olsun.Hoca az bile soylemis.Korkak sahtekarlar.

9
0
yanıtYanıtla
FRT:

BENCE AZ BİLE ETMİŞ RESMEN DÖKÜLDÜLER MAÇTA

8
0
yanıtYanıtla
FCBARCELONA:

Pancar surat r. I. P

0
6
yanıtYanıtla
AB:

futbol takımı iyi gidiyor yada öyle görünüyor ya, basket takımı işi cıvıttı,

5
0
yanıtYanıtla
hakan Şahiner:

ADAM GİBİ OYNASIN BASKETCİLERDE.

5
0
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

doygunluk ve bıkkınlık sanırım

yanıt2
yanıt0
ziyaa:

Az bile söylemiş. . . Adamım Zeljko!

4
0
yanıtYanıtla
vezir42:

bu takımın adamı ve hocası obradavicdir kerisi tefarruat

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title