Haberler

Nouma'dan Salih Dursun Yorumu: Yere Düşen Kartı Hakeme Geri Vermiş Ne Var Bunda

Güncelleme:

Pascal Nouma, olaylı maç sonrası "Salih ne yapmış anlamadım, hakemin kartı yere düşmüş çocuk geri vermiş ne var bunda niye kırmızı kart yemiş" diyerek konuyla dalgasını geçti.

Galatasaray'ın Trabzonspor'u 2-1 mağlup ettiği maça, Trabzonsporlu Salih Dursun'un yere düşen kırmızı kartı alıp maçın hakemi Deniz Ateş Bitnel'e göstermesi damga vurdu. Televizyon ve sosyal medyada geniş yankı bulan olay, Türkiye sınırlarını aşarak Avrupa ve ABD medyasında da yer aldı.

"HAKEMİN KARTI YERE DÜŞMÜŞ, ÇOCUK GERİ VERMİŞ NE VAR BUNDA"

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Pascal Nouma ise konuya biraz farklı yaklaştı ve kendine has üslubuyla mizansel bir yorumda bulundu. Nouma, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı; "Lig yine karışmış, en güzeli uzaktan seyretmek :) Şimdi izledim, Salih ne yapmış anlamadım, hakemin kartı yere düşmüş çocuk geri vermiş ne var bunda niye kırmızı kart yemiş!! Neyse Salih hep yapmak istedigim ama yapamadışım şeyi yapmış tebrikler :) genç çocuk inşallah cok ceza vermezler.."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Salih Dursun Pascal Nouma Trabzonspor Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (4)

efsane:

bir fb li olarak gerçekten dün akşam hamsinin hakkı çok yendi ve de bunun 6s ye denk geşmeside ayrı bir olay tabi hakemin ne yaptığını çözmek bulmacadan daha zordu salih in hareketi bence doğruydu fırat aydınus eskişehir de caneri 20 metreden atmıştı artık kendilerine çeki düzen vermeleri gerek

3
10
yanıtYanıtla
Serhat ÇINAR:

Gurur LAN burası BEŞİKTAŞ Gurur LAN !

5
2
yanıtYanıtla
yaz kızım:

şikebahçe ve cincon ligden atılsada artık şöyle güzel keyifli maçlarizlesek. . . ıkıncı lıg takımları bıle bu cıncondan guzel oynuyor

2
2
yanıtYanıtla
ellidokuz:

buda kara ayı ya la.

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title