Haberler

Nişanlısından ayrılan gencin para koparmak için değil, intihar etmek için atladığı ortaya çıktı

Güncelleme:

Gaziantep'te meydana gelen olayda, Suriyeli bir genç arabanın altına kasıtlı olarak atladı. Gencin, para koparmak için lüks aracın altına bilerek atladığı iddia edildi ancak gerçek başka çıktı. Suriyeli genç, nişanlısından ayrıldığı için intihar girişiminde bulundu.

Gaziantep'te caddeden geçen aracın altına kasıtlı olarak atlayan ve kameralar tarafından görüntülenen Suriyeli gencin, para koparmak için lüks aracın altına bilerek atladığı iddia edildi. Valilik, iddiaları yalanlarken gencin hikayesi ise çok başka çıktı. Genç, nişanlısından ayrıldığı için intihar etmek istedi, hayati tehlikesi sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, 22 yaşındaki yabancı uyruklu Ali A. Abdulkadir, Aksu Bulvarı'nda kaldırımda arkadaşı ile beklerken bir anda seyir halindeki bir aracın önüne atladı.

OLAY GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Güvenlik kameralarına da yansıyan olayda çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan genç, 25 Aralık Devlet Hastanesine kaldırıldı. Belinde kırıklar olduğu öğrenilen gencin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada, "Bazı sosyal medya hesaplarında Gaziantep'te bir gencin kendisini yoldan otomobilin önüne attığı bir video kullanılarak, yabancı uyruklu gençlerin kendilerini lüks otomobillerin önüne atmak sureti ile kazaya karışan otomobil sahiplerinden para almaya çalıştığı yolundaki bilgiler paylaşılmaktadır. Bu bilgiler gerçeği yansıtmamaktadır.

"OLAY MÜNFERİT BİR VAKADIR"

Bahse konu olay 24 Şubat 2020 tarihinde saat 22.00 sıralarında 15 Temmuz Mahallesi Abdulkadir Aksu Bulvarı üzerinde meydana gelmiştir. Olay münferit bir vakadır. Görüntülerde yer alan ve 22 yaşında olan yabancı uyruklu genç, özel problemleri sebebi ile bir aracın önüne atlayarak intihar girişiminde bulunmuş olup, belindeki kırık nedeni ile hastanede yoğun bakımda yatmaktadır ve hakkında intihara teşebbüsten işlem yapılmıştır. Görüntülerdeki diğer şahıs polise verdiği ifadede olayı doğrulamıştır. İntihara teşebbüs eden kişi daha önce herhangi bir aracın önüne atlamadığı gibi şimdiye kadar ilimizde yaşayan hiçbir yabancı uyruklu vatandaş ile ilgili böyle bir olay yaşanmamıştır" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Gaziantep Aralık 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (16)

şirin:

evet. . . . . . bizim çocuklarımız, can parçalarımız şehit olsun. . . . suriyeli adam nişanlıdan ayrılınca kendini intihar etsin. . . . gözyaşlarıma hakim olamadım. . . Allahım bu nasıl büyük bir dert, bu nasıl büyük mağduriyet. . . .

40
3
yanıtYanıtla
ASLI:

Ülke değil yol geçen hanı, ölmek istiyorsan başka yol seç sürücününde başını belaya sokma. Keşke elimde bir sihirli değnek olsada güzel ülkemi tüm bu yabancı uyruklu ne yediğü belirsiz insanlardan temizlesem.

40
3
yanıtYanıtla
SERHAT:

Senin aslın nerlidir gerçekten merak ettim

yanıt3
yanıt26
OKTAY:

7 kökenimi bilmem ama benim atalarım bu topraklarda savasarak kan dökerek kazanmıs hatta öyle olmasa bile ben calısıp cayır cayır vergi ödeyip bu pisliklere bakılması kanıma dokunuyor askerliği ben yapayım vergiyi ben ödeyeyim bu zırtolarda basımıza bela olsun

yanıt7
yanıt0
bir gaziantepli:

YAW ALLAH AŞKINA TLF U ARKDAŞINA VERİYOR ATLAMADAN ÖNCE İYİ BAKIN VİDEOYA :) NİŞANLISI İÇİN ATLAYACAĞINA ÜLKESİNİ KORUMAK İÇİN ÖLSEYDİ DAHA ŞEREFLİ OLURDU saptırmayın olayı

29
3
yanıtYanıtla
YOK BÖYLE BİRŞEY:

YA ARKADAŞ BU SURİYELİLERİ BU MEDYA NEDEN BU KADAR SAVUNUYOR ANLAMIYORUM :(((

6
0
yanıtYanıtla
Bilmem Kim:

madem ölmek istiyorsun git ülkene sevaşarak öl

5
0
yanıtYanıtla
ADEX:

suriyelilerle aramızdaki fark ''ONLAR SECDİĞİ KADIN İÇİN CANINI HİÇE SAYAR BİZDE VATAN İÇİ ''

5
0
yanıtYanıtla
gariban havacı:

köprüden atlasaymış

3
0
yanıtYanıtla
Tasarımcı34:

Madem intihar edeceksin, başkasının arabasıyla sana çarpıp suçlu duruma düşmesine ve başkasının hayatını karartmaya ne hakkın var?

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title