Haberler

Göksel Gümüşdağ: 17 kulüp başkanını Kopenhag maçımıza davet ettim, tamamı katılacak

Güncelleme:

Kulüpler Birliği Vakfı'nın gerçekleşen olağan toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Medipol Başakehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Süper Lig'deki tüm kulüp başkanlarını Kopenhag'la oynayacakları UEFA Avrupa Ligi maçına davet ettiğini ve tamamının katılım göstereceğini söyledi.

Kulüpler Birliği Vakfı'nın olağan toplantısı Maslak'ta bulunan merkez ofiste gerçekleştirildi. Toplantıya, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, yönetim kurulu üyeleri ve Süper Lig'de mücadele eden kulüplerin başkan veya temsilcileri katıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Kulüpler Birliği Vakfı ile müşterek bir toplantı yaptıklarını ifade ederek, "Futbolumuzda yaşanan sorunlar, önümüzdeki sezonla ilgili yayın hakları ve diğer konular ile ilgili görüş alış verişinde bulunduk. Bizler görüşlerimizi söyledik, her bir kulüp ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı da görüşlerini ifade etti" dedi.

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ: 17 KULÜP BAŞKANI, KOPENHAG MAÇIMIZA GELECEK

Başakşehir Kulübü Başakanı Göksel Gümüşdağ'da toplantı sonrasında açıklamalarda bulundu.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Danimarka ekibi Kopenhag ile ilk maçı 12 Mart'ta oynayacak Başakşehir maçı öncesi birlik ve beraberlik çağrısı yapan Gümüşdağ, "Özellikle dün yaptığım çağrıyı bir kez daha Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı ve Kulüpler Birliği toplantısındaki tüm başkanlara yaptım. 12 Mart'ta oynanacak Başakşehir - Kopenhag maçını hangi rakibimizin taraftarı olursa olsun istediği formayla Başakşehir Stadı'nda ağırlamaya hazırız. Sportif CP maçında Galatasaraylı, Fenerbahçeli, Beşiktaşlı Sivaslı çoktu. Bundan da rahatsızlık değil mutluluk duyarız. Ellerinde 17 bin Türk bayrağıyla ve ayrıca bizim dağıtacağımız kırmızı-beyaz 'birimiz hepimiz, hepimiz birimiz'tişörtü olacak.Malum bu süreç bize farklı bir misyon yükledi. Hepimizin ligde rakip olduğunu ama Avrupa'da bir olduğumuzu, zor günlerde kenetlenebildiğimizi gösterebilmek için 17 kulüp başkanına davet yaptım. Memnuniyetle karşılandı. Tamamı katılacağını ifade etti. Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu vefederasyon başkanımız da katılıyor. Eski federasyon başkanlarımız ve milli takım hocalarımızı da başta Fatih Terim, Mustafa Denizli, Abdullah Avcı'yı da davet ederek o gün Türkiye'ye birlik ve beraberlik mesajı vererek gerek UEFA gerek FIFA ve dünya futbol severlerine göstermek istiyoruz. Tüm kulüplere bu davete verdikleri cevaptan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Kulüpler Birliği Vakfı Göksel Gümüşdağ Nihat Özdemir Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (19)

Guardian:

bence istanbul takımlarının taraftarlarının hepsi ortak bir karar alıp takımı desteklemek için stada gitseler

16
1
yanıtYanıtla
tabiki gelmek zorunda hissedecekler:

başakşehir demek o demek siz anladınız onu

3
14
yanıtYanıtla
murat:

bu zamanda nöron fukarılığı çok zor ALLAH Hidayet nasip etsin

yanıt0
yanıt0
MALATYA44:

17 TAKIMIN TARAFTARI DA GİTMELİ

15
1
yanıtYanıtla
GFB1907:

MİLLİ BİRLİK SADECE MİLLİ TAKIMDA OLUR. BAŞAKŞEHİRİN HERYERİ TAKIM OLSA NOLUR, BOŞ İŞLER

1
15
yanıtYanıtla
metin:

Kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş

yanıt2
yanıt1
ALİ:

BU KAFAYLA NEREYU KADAR GİDER

yanıt2
yanıt0
BJK:

İŞTE BU BU SENENİN ŞAMPİYONU BAŞAKŞEHİR

11
4
yanıtYanıtla
ali:

haydi inşallah sonuna kadar hak ediyor gecen senede hakemlerle elinden alımıştı

yanıt0
yanıt0
yuh:

çağırmışken 1. lig 2. lig 3. lig amatörleride çağır ne o üst ligdesiniz diye havalar ayıp değilmi

3
12
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title