Haberler

Niğde Belediye Başkanı Özkan - Niğde

Niğde Belediye Başkanı Rıfat Özkan, devam eden projelerin tamamlanacağını ve sosyal belediyecilik anlayışını zirveye taşımak istediklerini söyledi.

Niğde Belediye Başkanı Rıfat Özkan, devam eden projelerin tamamlanacağını ve sosyal belediyecilik anlayışını zirveye taşımak istediklerini söyledi.

Makamında kentteki gazetecileri ağırlayan Özkan, AK Parti belediyecilik anlayışıyla görev yapacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla belediye başkanlığına başladığını ifade eden Özkan, şunları kaydetti:

"AK Parti'mizin belediyecilik anlayışında, bir önceki belediye başkanından görevi devralan belediye başkanı mutlaka bayrağı daha ileri noktalara taşıma gayretiyle çalışmak zorunda. Yine Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle, bunun için bazı belediyeleri değiştiriyor. Sandıkta halkın değiştirmesinden önce çok ciddi bir belediye çalışmalarını kontrol sistemi var AK Parti'de. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Erol Kaya, zaten kendisi Pendik'te 3 yıl belediye başkanlığı yaptı, çok mükemmel bir deneyimi var. AK Partili Belediye başkanlarının çalışmalarını hep mercek altında tutuyor."

Devam eden projeleri tamamlayacaklarını dile getiren Özkan "Bir yandan projeleri tamamlamak bir yandan yeni projeler üretmek, bir yanda da AK Partimizin önem verdiği, sayın Cumhurbaşkanımızın özellikle istediği sosyal belediyeciliği daha zirveye taşıma noktasında gayretlerimiz devam edecektir." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Rıfat Özkan Ak Parti Ak Parti Niğde Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title