Haberler

Netflix'in yeni Türk dizisi Love 101'den ilk fragman geldi! Love 101 ne zaman?

Güncelleme:

Dünyaca ünlü film ve dizi yayın şirketi Netflix, bir Türk dizisini daha bünyesine kattı. Love 101 adıyla Netflix'te olacak dizinin ilk fragmanı yayımlandı. Peki, Aşk 101 ne zaman başlıyor? Aşk 101 oyuncuları ve konusu…

Son dönemde popüler hale gelen Netflix, Türkiye'de de ilgiyle takip ediliyor. Hakan: Muhafız ve Atiye'nin ardından üçüncü Türk dizisi Love 101 ile Netflix'te Türk yapımlarının sayısı da artıyor. Love 101 dizisinin tanıtım fragmanı yayımlandı. Love 101 ne zamana yayımlanacak?

LOVE 101 KONUSU

Türkiye'de 1990'lı yıllarda, dışlanmış bir grup genç, onlarla kalmasını istedikleri öğretmenlerini birine aşık etmek için çaba harcarlar. Okulda kalabilmek, öğretmenlerinin de okulda kalmasına bağlı olduğunu düşünen asi gençler, planları sayesinde aşkı da tanımış olacaklar. 98 yılında yaşanan olaylar silsilesinde, çok sevdikleri öğretmenlerini okula yeni gelen basketbol koçlarına aşık etmeye çalışırken kendileri kazdıkları kuyuya düşerler. Bu yolda sevginin zorla olmayacağını anlarlar.

Netflix'in yeni Türk dizisi Love 101'den ilk fragman geldi! Love 101 ne zaman?

AŞK 101 OYUNCU KADROSU

İzleyicide heyecan yaratacak dizinin oyuncu kadrosunda; Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Selahattin Paşalı, İpek Filiz Yazıcı, Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu ve Bade İşçil'in rol aldığı Aşk 101'i Çocuklar Duymasın'ın sekreteri Meriç Acemi kaleme aldı. Dizinin yayın hayatına ne zaman başlayacağı ise henüz net değil.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title