Haberler

Bursa'da iki genç arasında paylaşılamayan sevgili yüzünden kan aktı

Güncelleme:

Bursa'da 22 yaşındaki İ.K., eski sevgilisiyle görüşmesini hazmedemediği M.Y. ile tartıştı. İkili arasındaki söz dalaşı büyüyünce, olay kavgaya dönüştü ve İ.K. diğer adamı bıçakla yaraladı. Kaçan İ.K.'yı polis yakalayarak adliyeye sevk etti.

Bursa'da iki genç arasında paylaşılamayan sevgili yüzünden kan aktı. Bir genç, eski sevgilisiyle buluştuğu gerekçesiyle başka bir genci bıçakla yaraladı. Zanlı kısa sürede suç aletiyle gözaltına alındı.

TARTIŞMA KISA SÜREDE BÜYÜDÜ

Olay, saat 21.30 sıralarında, merkez Osmangazi ilçesi Güneştepe Mahallesi'ndeki bir evin önünde meydana geldi. 22 yaşındaki İ.K. eski sevgilisi S.H. (19) ile görüşen M.Y. (23) ile bir evin önünde karşılaştı. İ.K., M.Y.'e, "Neden eski sevgilimle buluşuyorsun" dedi. M.Y. tepki gösterince iki genç arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesiyle İ.K., yanındaki bıçakla M.Y.'i karnından yaraladı.

BIÇAKLA BİRLİKTE YAKALANDI

M.Y. kanlar içerisinde yere yığılırken, İ.K. olay yerinden kaçtı. Olayı görenlerin ihbarıyla bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. M.Y., sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Çekirge Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaçan İ.K. ise kısa süre polis ekiplerince suç aleti bıçakla birlikte yakalanarak, gözaltına alındı.

Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Bursa'da iki genç arasında paylaşılamayan sevgili yüzünden kan aktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Osmangazi Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (6)

Eşitlik:

Erkeğe uzanan eller kırılsın. Erkek şiddetine hayırrr. Eşitlik istiyoooruz

7
7
yanıtYanıtla
erkek şiddetine hayır:

bıçaklayan erkek bıçaklanan erkek NE İÇTİN SEN YA :)))))) EN ÇOKTA SENİN YORUMUNA GÜLDÜM sen de ki şu kafadan istiyorum birader

yanıt0
yanıt0
MARAŞ-AVŞUNLU SİBGATULLAH ALLAHIN YARATICI GÜCÜ:

MİLLET ALLAH I UNUTMUŞ. AZIP SAPMIŞ ÇOK KISA ZAMANDA SONUMUZ GELECEK BANA KALIRSA. BUNLAR HEP KIYAMET ALAMETLERİDİR. KIYAMETİN AYAK SESLERİDİR. ALLAH CC. SONUMUZU HAYIR EYLESİN.

7
3
yanıtYanıtla
SİVRİ UÇLU BIÇAK:

Sivri uçlu bıçak satışının acilen yasaklanması lazım.

6
1
yanıtYanıtla
anlamadım:

adam zaten bıçakla birlikteymiş başka birine ihtiyacı varmı ki adam bıçaklıyor anlamadım . olayın sonunda bıçakla birlkte yakalandı yazılmış bakın inanmıyorsanız bana.

1
1
yanıtYanıtla
Pelerinli Itfaiyeci:

Sırayla değişe değişe kullanın işte nr kavha esiyorsunuz ki

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title