Haberler

    Aykut Kocaman'ın hasreti 8 maça çıktı

    Güncelleme:

    İttifak Holding Konyaspor'un Aykut Kocaman yönetiminde, Medipol Başakşehir'le 1-1 berabere kaldıkları maçla beraber galibiyet hasreti 8 maça çıktı.

    Bu sezon ligde ve kupada hayal kırıklığı yaşayan İttifak Holding Konyaspor'da galibiyet hasreti 8 maça çıktı.

    Yeşil beyazlılar, güçlü rakibi Başakşehir'le 1-1 berabere kalarak puanını 15 yaptı fakat 15. sıradaki yeri değişmedi.

    5 Ekim'de Kasımpaşa'yı deplasmanda 4-1 mağlup eden Konyaspor, o günden bu yana galibiyet elde edemezken; teknik direktör Aykut Kocaman da eleştirilere maruz kaldı. Konyaspor, bu süreçteki 8 maçın 5'inde ise sahadan puansız ayrıldı.

    İŞTE SON 8 MAÇ;

    Konyaspor 0 - 2 Yeni Malatya

    Fenerbahçe 5 - 1 Konyaspor

    Konyaspor 1 - 1 Gençlerbirliği

    Sivasspor 2 - 0 Konyaspor

    Konyaspor 0 - 1 Beşiktaş

    Çaykur Rizespor 3 - 1 Konyaspor

    Konyaspor 0 - 0 Gaziantep FK

    Başakşehir 1 - 1 Konyaspor

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    İttifak Holding Aykut Kocaman Başakşehir Konyaspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (7)

    UNI BJK:

    Yemin ederim bu adam berabere kalmak icin dogmus laa.

    6
    2
    yanıtYanıtla
    aliiii:

    türk futbolunun geri geri gitmesine vesile olan teknik adam. . . . . 15 maç. . . 15 puan 15. sıra fenerin yıllarını çaldııııı. . . koca bir yenilgiyi yanlış taç kararı veren hakeme yükledi. . . hakeme taç hırsızı dedi. . . kazandığı bütün maçlar 1-0 vede rakip 10 kişi. . . ne çabuk unutuldu bunlar. . . . serdar kesimal orhan şam, simao, maldonado, krasicler hep onun kazıklarııııı

    3
    2
    yanıtYanıtla
    sakatpire:

    aykut un fenerden ayrıldığı son sezon fenerbahçe ligin en çok gol atan takımıydı, ne 1-0'' ından bahsediyorsun. şampiyonluğu son haftaya kadar kovaladı ve galatasarayın çok iyi olduğu senede 3 puan farkla ikinci yaptı feneri. maldonado vs. gibiler onun zamanında alınmadı. sizin gibi 2000 li yılların bebeleri aykut un değerini bilmez, siz gidin ersunla avunun. aykutun futbolcu olarak fenere gelmiş geçmiş en iyi futbolcudur. eğer kalsaydı en iyi teknik direktörüde olacaktı.

    yanıt2
    yanıt0
    hako7:

    başakşehir ile deplasmanda berabere kaldıktan sonra yapılacak haber değil

    2
    0
    yanıtYanıtla
    dakım:

    takımlar şahane, teknik adamlar tükaka. Adam elinden geleni yapsa da malesef bu malzeme ile bu kadar

    1
    0
    yanıtYanıtla
    MALATYASPORLU:

    ABBAS YOLCUDUR YOLCU YAZIN BİR KENARA. . .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Misafir:

    istifa et . FB seni bekliyor. İnşallah yuvana dönersin. Kocaman yürekli adam.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title