Haberler

Mustafa Cengiz'den Falcao'nun sakatlığı için açıklama: Kimse salak değil

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Falcao konusunda önemli açıklamalar yaptı. Cengiz, oyuncunun sakat olmadığını söyledi ve "Falcao sakat gelmedi, kimse salak değil, biz de değiliz! Biz bazıları gibi önce imza attırıp sonra sağlık kontrolüne sokmayız" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sakatlığı bulunan Kolombiyalı golcü Radamel Falcao ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

"HERKES FALCAO'YA PARAYI BASTINIZ DİYOR"

Radamel Falcao'nun sahalar döneceğini söyleyen Mustafa Cengiz "Falcao düzelecek. Falcao bir gönül insanı, ben söyledim insanlar anlamadı. Falcao'nun Türkiye'yi Galatasaray'ı seçmesi neden Falcao'yu küçültsün? Falcao para için gelmedi. Her halde insanlar kendisi gibi düşünüyor. Kanı sarı kırmızı aktığı için de gelmedi, futbol tutkusu nedeniyle geldi. Falcao kendini borçlu hissetti, antrenmansız kendini çok zorladı. Lütfen, taraftardan sabır istiyorum. Falcao zaten onur bir insan. Tekrar söylüyorum, Falcao'ya bonservis falan ödemedik. Herkes 'Falcao'ya paraları bastınız' diyor ama öyle bir şey yok." dedi.

Mustafa Cengiz'den Falcao'nun sakatlığı için açıklama: Kimse salak değil

"ESPN ARAŞTIRMASINDA FALCAO..."

Kolombiyalı ismin transferinin Türkiye için önemli bir reklam olduğunu vurgulayan Mustafa Cengiz "ESPN'in araştırmalarında Falcao ve Galatasaray hala en çok konuşulan isimler! Falcao çok daha yüksek teklif aldı ama Monaco'da kalmadı." diye konuştu.

"FALCAO SAKAT GELMEDİ, KİMSE SALAK DEĞİL, BİZ DE DEĞİLİZ"

"Falcao sakat geldi" iddialarına da tepki gösteren Mustafa Cengiz "Falcao'nun ayağında ödemli iltihap oluştu. Doktorlar, 'En az iki yıl daha oynamak istiyorsan bu ödem gitmeli' dediler. Aşil tendonu önemli. Falcao sakat gelmedi, kimse salak değil, biz de değiliz! Biz bazıları gibi önce imza attırıp sonra sağlık kontrolüne sokmayız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Cengiz Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (45)

GSLİ:

düzgün bir tıransfer yapamadınız aynı feneresyon hadı onların palabıyığı var onların karekteri bozuk ya bizim gerektiğinde hakemi bile yenen takımımız nerde

27
20
yanıtYanıtla
XX:

Kardeşim sen galatasaraylısın senin başka bir takımın hakemler tarafından kollandığını söyleme hakkın var mı sence

yanıt9
yanıt5
Kenan:

İki hakem boşunamı görevden alındı var kayıtları elimde açıklama yok 17 takım dışında hakem konuşacak en son takım 6saray

yanıt2
yanıt1
fth:

ewet gerektiğ zaman hakemi değilde hakemle maç almayı çok iyi bildiniz örnek rize maçı :)

yanıt6
yanıt2
Nihat özdemir:

Gerçekler acıtır dostum, federasyonun fenerli olup olmaması;senin takımının rezil futbol oynamasını, yönetiminin rezalet transfer yapmasını, hocanızın külhanbeylikten başka şeyi becerememesini ve son olarak senin saçma sapan yorum yaparak durumu kurtarmaya çalışmanı değiştirmiyor

yanıt8
yanıt2
GSLİ:

HAKEMLER OLMASA BELKİ GEÇENSENE ŞAMPIYON OLAMAZDIK AMA HAKEMLER OLMASA SİZİN KÜME DÜŞMENİZ KESİNDİ

yanıt4
yanıt5
ghjn:

Gerçekten malsınız hakemler olmasa geçen sene şampiyon olamazdık yazıp palabıyıktan falan bahsetmek nedir anlamak çok zor sizin kafayı kıçınıza adamlar teneke bağlayıp dolaştıracaklar az kaldı

yanıt5
yanıt1
Fèner:

Maradona da boşta onuda alin lütfen

11
8
yanıtYanıtla
GS Lİ:

38 yaş üstü veterenlar sizin ilgi alanınızda

yanıt2
yanıt1
KSK li MESUT:

Bulmuşlar 15 - 20 milyon yarım akıllı conconları kandırıyolar işte... Bu conconlar değişik bir TOPluluk arkadaş...

4
13
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title