Haberler

Müge Anlı'nın "Torunum" diyerek bahsettiği, Lokum isimli köpeği çıktı

Güncelleme:

ATV'nin en çok izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'in bugünkü canlı yayınında ilginç anlar yaşandı. Anlı'nın konuşma arasında "Ona bakarsanız ben torunuma da kızıyorum" demesi sosyal medyada olay oldu.

Kayıp ve cinayetlerin araştırıldığı program Müge Anlı ile Tatlı Sert'in sunucusu Müge Anlı, annesinden 3 aylıkken ayrılan Ceylan Öztürk'ün annesini bulmak için harekete geçti. Ceylan Öztürk hiç görmediği annesinin bulunması için yaşadıklarını anlatırken, Anlı'nın "Ben de torunuma aynı şekilde davranıyorum, bu programdayken onu çok özlüyorum" sözleriyle ekran başındaki izleyicileri şaşırttı. Anlı'nın " Torunum" diyerek bahsettiği ise köpeği Lokum çıktı.

"BEN DE TORUNUMU ÖZLÜYORUM"

12 yıldır sürdürdüğü programı büyük başarılar elde eden, birçok kayıp ve cinayet vakalarını çözen ünlü sunucu, özel hayatını magazin dünyasından uzak tutmaya gayret gösteriyor. Hayatı sevenleri tarafından merak edilen Anlı'nın programda "Ben torunuma da kızıyorum. Yağmurda dışarıya çıkma diye. Şimdi sorsan üveyim diye değil ama hasta olmasını istemiyorum. Üvey anneanne diye değil yani. Bu programda da onu nasıl özlüyorum bir bilseniz. Sürekli fotoğraflarına bakıyorum" sözleriyle şaşırttı.

Müge Anlı'nın torunum diyerek bahsettiği Lokum isimli köpeği çıktı

TAKİPÇİLERİ MERAK ETTİ

Yaptığı açıklamayla gündeme gelen Müge Anlı'nın torunu merak konusu oldu. Çoğu takipçi ünlü sunucunun ikinci kez evlilik yaptığını zannedip programın sosyal medya hesabını mesaj yağmuruna tuttu.

Müge Anlı'nın torunum diyerek bahsettiği Lokum isimli köpeği çıktı

MÜGE ANLI'NIN TORUNU KÖPEĞİ ÇIKTI

Takipçilerin Anlı'nın bahsettiği torunu en büyük sevgi kaynaklarından biri de pekinez cinsi Lokum isimli köpeği olduğunu söyledi.

Müge Anlı'nın torunum diyerek bahsettiği Lokum isimli köpeği çıktı

Müge Anlı'nın torunum diyerek bahsettiği Lokum isimli köpeği çıktı

Müge Anlı'nın torunum diyerek bahsettiği Lokum isimli köpeği çıktı

MÜGE ANLI KİMDİR?

2008 yılından beri Müge Anlı ile Tatlı Sert programını sunan Müge Anlı, 19 Aralık 1973'te İstanbul'da doğdu. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Ardından Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Hukuk bölümünde yüksek lisans yaptı.

Müge Anlı'nın torunum diyerek bahsettiği Lokum isimli köpeği çıktı

Bir kız çocuğu sahibi olduğu Burhan Akdağ'dan 2008 yılında ayrılan Müge Anlı, Televizyon kariyerine magazin dalında giriş yapmıştır. İlk yapımına Kanal D ekranlarında başlamış, magazin camiasının bilindik ismi Şenay Düdek ile birlikte Dobra Dobra programını yapmıştır. Sadece magazin üzerine kurulu olan ve sevilerek izlenen programda magazin camiasının önemli isimlerini ağırlayan Anlı, beğeni toplayan programın ikinci sezonunu Pakize Suda ile birlikte yapmıştır.

Müge Anlı'nın torunum diyerek bahsettiği Lokum isimli köpeği çıktı

ATV ekranında tek başına üstlendiği Müge Anlı ile Tatlı Sert programını hayata geçirmiştir. Hukuk konusundaki bilgi ve tecrübesini de kullanan Anlı, programında yakınlarını arayan insanları ve faili meçhul cinayetleri konu olarak ele aldı. Birçok cinayeti programı aracılığıyla aydınlatmayı başaran güzel sunucu, bu programa gündüz kuşağında devam etmektedir. Bunların dışında 2010 yılında 'Film Gibi' ve Müge Anlı ile Mektubunuz var programlarını da hayata geçirmiştir. ATV'de yayınlanan programındaki dobra konuşmaları ile dikkat çekmektedir.

MÜGE ANLI ESKİ EŞİ KİMDİR?

Müge Anlı bir kere evlenmiştir. O da 1993 yılında hayatını birleştirdiği 2008 yılında ayrıldığı Burhan Akdağ'dır. Burhan Akdağ da Müge Anlı gibi gazetecidir. Burhan Akdağ 3 kere evlenmiştir. Bu evliliklerin ikisi Müge Anlı ile olmuştur. Müge Anlı ile eşi olaylı bir şekilde boşanmışlardır.

Müge Anlı'nın torunum diyerek bahsettiği Lokum isimli köpeği çıktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burhan Akdağ Müge Anlı Atv Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (15)

KUZEYİN UŞAĞI:

ne kadar kültürlü. . . görgülü. akıllı başarılı bir kadın. . . HELAL OLSUN. . . .

19
7
yanıtYanıtla
Haydaremmi:

Milletle kafa bulmayın ya

5
7
yanıtYanıtla
,,:

kafan, , basmadıysa, , , ,

yanıt3
yanıt1
DELİYÜREK:

Ben bu kadın kadar uyuz itici gıcık bişey görmedim. Ahı gitmiş vahı kalmış zaten. Seda sayan gibi gerdirmediği yeri kalmamış

4
5
yanıtYanıtla
Doğrudur:

Müge Anlı ne derse doğrudur. Torunum var diyorsa vardır. Unutmayın bir gün kaybolabiliriz. Müge Anlı bizi bulur.

5
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

arada kan bağı varmı

4
3
yanıtYanıtla
:

kes-be

yanıt2
yanıt4
:

OLMAMI

yanıt5
yanıt1
Adınızı Yazın:

Desın cok sevdıgı ıcın her zaman dıyokı seven bılır nasıl bır dost oldukların

5
0
yanıtYanıtla
soysuz:

yasal mirascısını öğrendi türkiye

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title