Haberler

Müge Anlı'nın hamile olduğunu ileri süren eski eşinden yeni paylaşım: Tiye alan bir cevap verdim

Güncelleme:

Müge Anlı'nın eski eşi Burhan Akdağ, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Müge Anlı'nın evli bir adamdan hamile olduğunu iddia etti. Eski eşinin iddialarının ardından Anlı da avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada haberleri yalanladı. Yaşanan gelişmeler üzerine sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapan Akdağ, iddiasının doğru olmadığını söyledi.

"TİYE ALAN BİR CEVAP VERDİM"

Eski eş Burhan Akdağ, Müge Anlı'nın açıklamasından sonra sosyal medya üzerinden yeni bir paylaşımda bulundu. Akdağ paylaşımında şunları söyledi: "Bu fikrimi sosyal medyadaki tüm sayfalarımda paylaştım. Instagram'da bir kullanıcı 23 Nisan ile ilgili bu paylaşıma Müge Anlı ile alakalı yorum yapmış. Aynen şunu yazmış; 'Benden duymuş olma da senin Müge evleniyormuş, pek inanmadım ama haberler bu yönde' Benimle dalga geçen bu yorumu okuyunca, bende kendisi ile dalga geçer gibi ve kendisini tiye alan bir cevap verdim."

"MÜGE HAMİLEYSE KIZIMIN ADINA SEVİNİRİM"

"Yazdığım cevap bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu. her kafadan bir ses, Türkiye bir anda koronavirüsü, sokağa çıkma yasağını, 31 şehirden çıkamadığımız, almadığımız maskeleri unuttu. Müge Anlı hamile mi değil mi bunu konuşmaya başladı. Neredeyse erkek mi kız mı hatta muhtemel isimleri bile konuşulur oldu. Hamile olabilir, olmayabilir. Buna kimse karışamaz. Eğer hamile ise kızımın adına sevinirim bir kardeşi olacağı için. Onun dışında beni hiç enterese etmiyor. Çok mutlu ve çok iyi giden bir evliliğim var. Her şeyden önemlisi insanlığı zor durumda bırakan bir koronavirüs gerçeği var. İşte sizlerinde merak ettiğini düşündüğüm olay bu... Ortalık çok kötü evde kalın arkadaşlar."

Müge Anlı'nın hamile olduğunu ileri süren eski eşinden yeni paylaşım: Tiye alan bir cevap verdim

NE OLMUŞTU?

Müge Anlı ile 2008 yılında çekişmeli bir boşanma süreci yaşayan Burhan Akdağ, Instagram hesabından kendisine yapılan "Benden duymuş olma da senin Müge evleniyormuş. Pek inanamadım ama haberler o yönde" yorumuna "Sen çok geriden geliyorsun. Hamile olduğunu söylesem, evleneceği kişinin boşanmasını beklediğini söylesem sanırım şaşırmazsın. Program neden bitti?" şeklinde cevap verdi. Müge Anlı'nın avukatı Eylem Kahraman ise konu hakkında yaptığı açıklamasında şunları söyledi: "Müge Anlı, Koronavirüs sebebiyle programına bir süreliğine ara vermiştir. Müvekkilim aleyhinde ortaya atılan maksatlı ve çirkin iddia kesinlikle gerçek dışı olup, müvekkilimin kamuoyundaki saygınlığına zarar vermeye yöneliktir."

Müge Anlı'nın hamile olduğunu ileri süren eski eşinden yeni paylaşım: Tiye alan bir cevap verdim

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Burhan Akdağ Müge Anlı Akdağ Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500

Yorumlar (116)

Avni:

sen çok ayıp ettin la.iftira atmak günah.

79
1
yanıtYanıtla
Aybike:

Aynen

yanıt18
yanıt2
Aysun:

Aynen

yanıt19
yanıt2
Aylin:

Aynen

yanıt23
yanıt3
Zehra gülsu:

Çok terbiyesizce iftara ara biliyo böyle zihniyet lerle yaşamaktan utanıyorum

yanıt9
yanıt0
Freedom1907:

Müge Anlı bu müsveddeden milyon kere daha fazla adamdır

27
2
yanıtYanıtla
Yusuf Şahin:

Müge Anlı karekterli bir insan evli adamlarla işi olmaz evlenecekse de kendine uygun birini bulur ve evlenirde bunuda kimseden saklamaz. Veyve veren ağaç taşlanir ama bu tür iftiralar edepsizliktir senin kızının annesine böyle bir yakıştırmayı insan olan yapamaz. YUHHH sana diyorum ve seni kınıyorum.

21
7
yanıtYanıtla
Hasan:

Ahahahahahah her devrin insanıdır müge anlı

yanıt3
yanıt3
Mugeci:

Tiye aldım diye sıyırmasın dava açmalı bence. Insanlar hakkında yorum yaparken düşünmeli bir insan.

20
1
yanıtYanıtla
Firat:

Madem seni enterede etmiYor niye o aciklamayi yaptin? Büyük ayip etmis olabilir ama kizinin annesini böyle tiye almak dogru bulmuyorum. Bu arada ikinizde bos insanlarsiniz..

17
2
yanıtYanıtla
Tüm 116 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title