Haberler

Müge Anlı, canlı yayında hakaret içeren kelimeyi söyleyemeyince internetten bakıp anlamını okudu

Güncelleme:

Yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında trajikomik bir hikaye işlenmeye başlandı. Evlilik vaadiyle dolandırılan erkekleri canlı yayında konuk eden Müge Anlı, bir ara telefonunu eline alarak arama motorundan okuduğuyla herkesi şaşkına çevirdi.

EVLİLİK VAADİYLE DOLANDIRILDILAR

Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katılan İbrahim Karaman, Yasin Yıldızhan, Mustafa Yelboğa, Adem Ata ve Mahir Yıldızhan evlilik vaadiyle dolandırıldıklarını ileri sürerek Müge Anlı'dan yardım istediler. Canlı yayında evlilik vaadiyle dolandırılan adamların sayısı yükseldikçe durum ilginç bir hal almaya başladı.

Müge Anlı, canlı yayında hakaret içeren kelimeyi söyleyemeyince internetten bakıp anlamını okudu

KELİMEYİ SÖYLEYEMEYİNCE ANLAMINI OKUDU

Yaşanan olay karşısında büyük şaşkınlık yaşayan Müge Anlı ise konuyu işlerken birine hakaret içeren bir söz söylerken canlı yayında olduğunu hatırladı. RTÜK'ten dolayı canlı yayında "P.z.venk" kelimesini söyleyemeyen Müge Anlı, çareyi internetten bakmakta buldu. Yayında telefonunu alarak "P.z.venk" kelimesini aratan Anlı, kelime anlamını okuyarak "Bir kadınla bir erkeğin yolsuz birleşmelerine aracılık eden kimse" dedi.

Müge Anlı, canlı yayında hakaret içeren kelimeyi söyleyemeyince internetten bakıp anlamını okudu

TWITTER'DA GÜNDEM OLDU

Müge Anlı'nın canlı yayındaki bu halleri ise sosyal medyada gündem oldu. Müge Anlı için "Sonuna kadar Mügeciyiz" ve "Bu kadın cidden çok mükemmel" yorumları yapıldı.

Müge Anlı, canlı yayında hakaret içeren kelimeyi söyleyemeyince internetten bakıp anlamını okudu

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Müge Anlı Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor?
500

Yorumlar (27)

ASLIHAN:

Müge ablaa sen nasıl bir kralsın beee :)

40
8
yanıtYanıtla
sıla:

halkını sömüren bir kral :D

yanıt16
yanıt30
SILAYA CEVAP:

Bİ BİTMEDİNİZ FESAT KARILAR İŞSİZ GÜÇSÜLER ANCA KLAVYEDEN AKSAMACA DEDİKODU YAPIN

yanıt7
yanıt4
ajan x:

şımarttınız lan bunuda

10
16
yanıtYanıtla
METROLOG:

Gercek bu yani. O da nereden pirim yapacagini, ülkede ne kadar salak oldugunu, kendini nasil alkislatacagini iyi biliyor.

yanıt2
yanıt7
X MANE:

SANA DA YARANMIYOR, NE GÜZEL KADIN YILLARDIR ÖNDE, SANA NE ZARARI VAR Kİ SEN OTUR DA TOM VE JERRY İZLE, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

yanıt6
yanıt1
:

he onun için mi yıllardır zirvede. . .

yanıt6
yanıt3
MÜGEEE:

MÜGE SEN HARİKASIN

15
3
yanıtYanıtla
Ali Bildiren:

millette hiç hafıza kalmamış. geçen yıllarda da bu sözü söylememiş sözlükten anlamını okumuştu. bu ilk değil ki. gerçekten günübirlik yaşıyor millet

6
3
yanıtYanıtla
AYŞEGÜL:

Ağzına Sağlık Müge Anlı,Anlamını söyliyerek tam Osmanlı Tokati Atmış.

5
4
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title