Haberler

Mucize Doktor'un 22. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Nazlı'nın aşk itirafı Ali Vefa'yı heyecanlandırıyor

Güncelleme:

Büyük bir ilgiyle izlenen Mucize Doktor'un 22. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Mucize Doktor'un yeni bölümünde aşk acısı nedeniyle artık hiç bir şeyden zevk almayan Ali Vefa'ya Ferman ve Adil Hoca destek oluyor. Nazlı'nın "Ali, ben de sana karşı bir şeyler hissediyorum" itirafı dikkat çekiyor.

FOX TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Mucize Doktor'un 13 Şubat Perşembe günü ekrana gelecek olan 22. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Taner Ölmez'in otizm sendromlu Doktor Ali Vefa rolünü canlandırdığı Mucize Doktor'un yeni bölümünde henüz Nazlı'dan beklediği yanıtı alamayan Ali Vefa, aşk acısı nedeniyle artık yaptığı hiç bir şeyden zevk almıyor. Bu süreçte Ali Vefa'ya Ferman ve Adil Hoca destek oluyor.

NAZLI'DAN DİKKAT ÇEKEN İTİRAF

Adil Hoca, "Aşk acısı böyle bir şeydir. Her şey anlamını yitirir", Ferman Hoca ise, "Hayat karmaşık değil o kadar. Mutlulukta o kadar zor değil" sözleriyle Ali Vefa'ya destek veriyor. Fragmanın sonunda ise Nazlı'nın "Ali, ben de sana karşı bir şeyler hissediyorum" itirafı dikkat çekiyor.

MUCİZE DOKTOR SON BÖLÜM ÖZETİ

Acilde işler kontrolden çıkmak üzeredir. Sonunda ekipten biri daha fazla dayanamaz ve yardım etmek için içeri dalar. Biraz olsun kontrol sağlanır ama tehlike henüz atlatılmamıştır. Ferman'ın durumu ağırlaşmaya devam ederken içeride yeterli imkanlara sahip olmayan ekip hasta yakınlarının yardımını ister. Salgından sağ salim kurtulabilmek için herkesin elinden geleni yapması gerekecektir. Bütün bunlar yetmezmiş gibi, bir de üstüne, acilde bir doğum başlar.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Taner Ölmez Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (14)

mustafa:

çok malca bir dizi türkiyenin beyin seviyesi işte

9
11
yanıtYanıtla
dizi buldozer:

diğer dizilere baktın mı adamım

yanıt4
yanıt1
Mehmet:

Sen TÜRKİYE '' nin beyin seviyesine kurban ol gerçi sende onu anlayacak kapasite olmadığı için boşver

yanıt0
yanıt1
vasıfsızın ettiği lafa bak:

at kafasına bak sen ya, o kapasiteyle milleti aşağılamaya çalışıyor bir de. yürü git kumda oyna sen

yanıt0
yanıt1
bilge:

EMİN OLUN NAZLI HALA FERMANA AŞIK BOŞLUKTA OLDUĞU İÇİN KENDİNİ KANDIRIYOR VE EMİN OLUN FERMANDA ONA KARŞI BOŞ DEĞİL

10
0
yanıtYanıtla
HALİM:

EMİN OLDUK BİLGE, TAMAM :)

yanıt5
yanıt0
Cevdet sahin:

Gecen haftaki bölümünde parasiz insanlari cok asagiladilar koyluye cok alcak gozle basladi

yanıt0
yanıt1
Ali Bildiren:

hadilen bu saatten sona ne hissedersen hisset.

7
1
yanıtYanıtla
bilge:

HALİM EMİN MİSİN BAK DAHA ANLATMAM

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ilk

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title