Haberler

Mucize Doktor'un 20. bölüm fragmanı yayınlandı! Koronavirüsü yüzünden hastane karantinaya alındı

Güncelleme:

FOX ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Mucize Doktor'un 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde ise hızlı bir şekilde ölüme yol açan Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve dünyayı tehdit eden koronavirüsü salgınına gönderme yapıldı.

Yayınlanmaya başladığı ilk günden beri büyük bir hayranlıkla izlenen Mucize Doktor'un 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başarılı oyuncu Taner Ölmez'in başrol oynadığı dizinin yeni bölümünde dünyanın konuştuğu virüs salgını konu edindi.

ACİL SERVİS KARANTİNA ALTINA ALINIYOR

Berhayat Hastanesi'nde çok hızlı bir şekilde ölüme yol açan virüs paniği yaşanıyor. Hastanenin acil servisine yatırılan hastalarda olan bir virüs hızla yayılıyor. Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve dünyayı tehdit eden koronavirüsü salgınına gönderme yapılan bölümde, Dr. Ferman üç hastasını da kaybedince acil servisi karantinaya alıyor.

Mucize Doktor'un 20. bölüm fragmanı yayınlandı! Corono virüsü yüzünden hastane karantinaya alındı

"HASTALARI HIZLI BİR ŞEKİLDE KAYBEDİYORUZ"

Berhayat Hastanesi'nde acil durum ilan edilirken, nöbetçi olan Dr. Ferman, Başhekim Adil'e bilgi vererek, "Malezya'dan birlikte uçağa binmişler. İki hasta eks oldu. Üçüncü hastayı da kaybediyoruz. Çok hızlı seyrediyor. Bir kaç saat içinde olup bitiyor her şey" diyor.

Mucize Doktor'un 20. bölüm fragmanı yayınlandı! Corono virüsü yüzünden hastane karantinaya alındı

NAZLI GÖZYAŞLARINA BOĞULUYOR

Acil serviste görev yapan Doktor Ali Vefa ve Nazlı da karantina nedeniyle hastaneden çıkamıyor. Fragmanda salgın hastalığın ardından ise Nazlı'nın gözyaşlarına boğulması dikkat çekiyor.

Mucize Doktor'un 20. bölüm fragmanı yayınlandı! Corono virüsü yüzünden hastane karantinaya alındı

MUCİZE DOKTOR'UN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Bir sır yüzünden Betüş'ün ameliyatı yapılamaz ve Adil kurul toplamak zorunda kalır. Bu sırada acile kahramanlık yapmaya çalışırken ağır yaralanmış bir adam gelir. Ama adamın sakat kalmasını önleyecek bir prosedür henüz icat edilmemiştir. Ferman yine de vazgeçmez ve asistanlar arasında bir yarış başlatır.

Diğer tarafta Ali'nin birinden hoşlandığını öğrenen Betüş onu sevdiğine açılması konusunda sıkıştırır. Sonunda bütün gerçekler ortaya çıkar ve Betüş hastaneden kaçar.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500

Yorumlar (10)

Ali Haber:

Ford reklamı ile Finish reklamını gözümüzün içine sokmak seyirciyi reklam nesnesi görmektir. Seviyoruz dedik suyunu çıkardınız.

5
0
yanıtYanıtla
ilahii:

e dizinin başında reklam vardır diye bilgilendiriyor zaten. 20 dk da bir 15 dk lık reklamdansa böyle dizi içersinde izleyelim de 1 saatte bitsin şu diziler daha iyi. bu şekilde 1 saat reklam izliyoruz aralarda

yanıt0
yanıt0
dizilerin gülü:

aynısı zaten yabancı dizide olmuştu bu sadece rastlantı olmuş

2
0
yanıtYanıtla
Erkan:

Ya daha uzmanlar bile tam olarak ne oldugunu bilmiyorlar , siz cikmis diziye sokup milletin aklina sacma sapan seyler sokacaksiniz , gercek doktor ve uzmanlarin bile daha henüz aciklamadiklari teori var , evet sadece teori ve aciklanmiyor , siz cikmis diziye sokuyorsunuz , o zamam asilanmamis suriyelileri de sokun ve tehlikeyi gösterin.

1
0
yanıtYanıtla
GİYASEDDİN)))))))):

ne alaka, , , be, uzun ama boş yazdın)))

yanıt0
yanıt0
xcv:

Mers CoV 2019 dan beridir biliniyor kardeşim gunumuze kadar siddetini arttirdi

yanıt0
yanıt0
adınızı yazın:

boş haber, , , sırada ki, , , ,

0
0
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

SEKSENLER. . . . . . . KUZEY YILDIZI. . . . . . EN GÜZEL AİLECE İZLENEN DİZİLERDİR. . . . . .

0
0
yanıtYanıtla
RECAİ KTMZ,,,,:

aynen dostum, , ,

yanıt0
yanıt0
adınızı yazın:

boş, geçtik, , , , , ,

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title