Haberler

Motosiklet çarptı, otomobil üstünden geçti! Dehşete düşüren anlar kameraya böyle yansıdı

Güncelleme:

Antalya'da yolun karşısına geçmek isterken önce sürat otomobilinin çarptığı, ardından yolun karşısından gelen otomobilin duramayıp üzerinden geçtiği kadın hayatını kaybetti. Kaza anı ise kask kamerasına saniye saniye yansıdı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde yolun karşısına geçmek isterken sürat motosikletinin çarptığı, yolun karşısından gelen otomobilin ise duramayıp üzerinden geçtiği kadın, yaşamını yitirdi.

ÖNCE MOTOSİKLET ÇARPTI SONRA OTOMOBİL EZDİ

Kaza, bugün saat 13.00 sıralarında Kadıpaşa Mahallesi Keykubat Bulvarı D-400 karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre aşırı hızlı olduğu öne sürülen Burak H. D. idaresindeki 07 HRC 84 plakalı sürat motosikleti yolun karşısına geçmeye çalışan 66 yaşındaki Nazik Daban isimli kadına çarptı. Çarpmanın şiddetiyle karşı şeride fırlayarak asfalt zemine düşen Daban'ın üzerinden sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen otomobil geçti. Dengesini kaybederek metrelerce sürüklenen motosiklet sürücüsü Burak H. D. de yaralandı. Otomobil olay yerinden kaçarken, çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları kontrollerde Nazik Daban'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Kazada yaralanan Burak H. D. ise sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye götürdü. Daban'ın cansız bedeni savcılık ve polis incelemelerinin ardından Alanya Belediyesi Mezarlığı morguna götürülürken, Kaçan otomobil sürücüsünün yakalaması polis ekipleri çalışma başlattı.

Motosiklet çarptı, otomobil üstünden geçti! Dehşete düşüren anlar kameraya böyle yansıdı

"YOLUN TELLE BÖLÜNMESİNİ DEFALARCA YETKİLİLERE BİLDİRDİK"

Kaza sonrası İhlas Haber Ajansı'na konuşan Mahalle Muhtarı Hasan Uysal, yolun telle bölünmesinin defalarca yetkilere bildirdiklerinin söyledi. Uysal, " Bildirmemize rağmen hiç dikkate alınmadı. İllaki böyle ölümlü kazalar olacak, bundan sonra tel örgü yapılacak. Orta refüj açık olduğundan dolayı buradan yayalar devamlı geçiyor. Defalarca kazalar oldu. Son örneği de bu kaza ama bir türlü yetkilere laf anlatamıyoruz. Buranın bölünmesi ve üst geçidin yapılması bu kadar mı zor. Bu mahallede yerleşik yaklaşık 20 bin insan var" dedi.

Kaza ani kask kamerasına yansıdı. Öte yandan kaza ani arkadan gelen bir motosikletlinin kask kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Motosiklet çarptı, otomobil üstünden geçti! Dehşete düşüren anlar kameraya böyle yansıdı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Motosiklet Alanya Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500

Yorumlar (5)

Çankırılı Mevlüt Bilgin 1948:

Burası Türkiye olmaz olamaz diye birşey yok , Adamın kafasına inek düşebiliyorsa , bu ülkede bahtsız bedevi çok demektir kutup ayısı vekiller niye varlar

3
1
yanıtYanıtla
vedat:

motor kazası sadece bizim ülkemizde mi oluyor

yanıt1
yanıt1
yzk...:

önce sürat otomobilimi çarptııı ???

2
0
yanıtYanıtla
THE SPECIALIST:

Çok şükür sürat teknesi yazmamışlar.

yanıt7
yanıt0
Sahte Dinci:

Ceza yok hesap soran yok arayan yok yok hiçbi şey yok. . .

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title