Haberler

Model Didem Soydan, cinsel organ paylaşımıyla Twitter'a damga vurdu

Güncelleme:

Bir takipçisinin "Büyük penis fetişiniz mi var?" sorusuna cevap verdiği için gündeme gelen model Didem Soydan, Twitter hesabından "Penise penis dedik ödü koptu milletin" dedi.

Son zamanlarda yaptığı her paylaşımla sık sık gündeme gelen ülü model Didem Soydan, dün Instagram hesabından bir takipçisinden gelen cinsel organ sorusuna cevap verdi. Kısa sürede en çok konuşulan isimlerin başında gelen Soydan, bu sefer de Twitter hesabından yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi.

CİNSEL ORGAN SORUSUNA CEVAP VERDİ

Zaman zaman takipçilerinden gelen uygunsuz mesajları ifşa eden Didem Soydan, bir takipçisine gönderdiği "Büyük penis fetişiniz mi var?" mesajını Instagram hesabının hikaye kısmında yayınlayarak "Ben anlamadım küçüğünün fetişi mi varmış. Yani kim küçüğünü sever ki neyse her seçime saygı falan" dedi.

Model Didem Soydan, cinsel organ paylaşımıyla Twitter'a damga vurdu

"PENİS DEDİK ÖDÜ KOPTU MİLLETİN"

Didem Soydan'ın bu cesur cevabı sosyal medya kullanıcılarını kızdırdı. Birçok kullanıcı "Her şey bitti bunu konuşmak mı kaldı?", "Bir bu konuyu konuşmamıştın" ve "Artık sınır tanımıyorsun" gibi yorumlar yaptı. Gelen tepkilerin ardından Twitter hesabından yeni bir paylaşım yapan Soydan, "Penise 'penis' dedik ödü koptu milletin" sözlerine yer verdi.

Model Didem Soydan, cinsel organ paylaşımıyla Twitter'a damga vurdu

DİDEM SOYDAN KİMDİR?

Didem Soydan, 1984 yılında İstanbul'da doğdu. Anne tarafı Bulgaristan ve Yunanistan göçmeni, babası ise Arnavutluk'tan göç etmiştir.

Üniversite yıllarında harçlığını çıkartmak için çalıştığı bir mağazada 2004 yılında Ümit Ünal tarafından keşfedilerek, ilk defilesine çıktı. Tekliften bir ay sonra La Russie defilesinde yer aldı. Bu defilede birçok ünlü modacı ve fotoğrafçı tarafından beğenildi. Modellik kariyerinde hızlı adımlarla ilerleyen Didem Soydan, Türkiye'nin birçok ünlü modacısıyla birlikte çalıştı ve çalışmaya da devam ediyor.

Model Didem Soydan, cinsel organ paylaşımıyla Twitter'a damga vurdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Didem Soydan Instagram Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (27)

JEAN RENO:

hayaa nedir bilir misin?

46
9
yanıtYanıtla
yazık:

yok onun ilgi alanı başka, bilmiyor, edep haya hak getire

yanıt31
yanıt6
EMOXXX:

ddiem iyi kızdır.

6
18
yanıtYanıtla
bay tahmin:

helal olsun dobra kız nerde böyle kızlar

5
12
yanıtYanıtla
CEM:

Yabancı kültürü Türkiyeye getirmiş. Sonuç ortada

7
3
yanıtYanıtla
MİRANMİR:

Yunanistan Bugaristan Didem Soydan bu ne iş.

4
6
yanıtYanıtla
Ala:

Aga balkan göçmenleri hep melezdir bu sebepledir ki bal_kan dırlar

yanıt0
yanıt0
ömer turan:

bu ne kadar çirkin bir söylem, kendi fikrini kendine sakla

7
2
yanıtYanıtla
Ersal:

Hiç ağzından düşmüyor.

7
0
yanıtYanıtla
Harbiden:

Toplum bozuksa kisi ne yapsin , temel cürükse bina ne yapsin sende haklisin

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title