Haberler

Model Didem Soydan, ayna karşısında cesur bikinisiyle poz verdi

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından yaptığı cesur açıklamalarla sık sık gündeme gelen model Didem Soydan, bu sefer de ayna karşında çektiği bikinili pozuyla adından söz ettirdi.

Son zamanlarda sosyal medya hesaplarından yaptığı her açıklama ve pozu ayrı olay yaratan ünlü model Didem Soydan, tatil yapmak için Miami'ye gitti. Modelin ayna karşısında verdiği bikinili poz ise dikkat çekti.

BİKİNİLİ POZUNU PAYLAŞTI

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan isimlerin başında gelen Didem Soydan, Miami tatilinden kareleri de takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor. Kusursuz fiziğiyle her daim dikkat çeken model, ayna karşısında bikinili poz verdi. Soydan, cesur pozunu "Miami bronzluğu" notuyla paylaştı.

Model Didem Soydan, ayna karşısında cesur bikinisiyle poz verdi

TAKİPÇİSİNİN CİNSEL İÇERİKLİ MESAJINI İFŞA ETMİŞTİ

Erkek takipçilerinden gelen cinsel içerikli mesajları bazen ifşa eden Didem Soydan, son olarak kendisine gelen "Seninle cinsel ilişkiye girmeden ölmek istemiyorum" diyen bir takipçisini paylaşmıştı. Takipçisine cevap vererek mesajları ifşa eden model, sosyal medyada gündem olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Didem Soydan Miami Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500

Yorumlar (34)

Sıradan Adam:

Midem Kalktı

21
6
yanıtYanıtla
Erkan:

Baska birsey olmasin ??

yanıt9
yanıt4
RASYONALİST İRFAN:

Sabun mu yedin

yanıt3
yanıt5
adem:

mide değildir kalkan

yanıt9
yanıt5
mesut yıldırım:

helal olsun

3
11
yanıtYanıtla
osman:

ahlaksızlık cesaret olmuş. Allah ıslah etsin

13
1
yanıtYanıtla
sinyor:

ancak yapabildiği bu işte. bundan sonrası yok. hep açıl açıl açıl gündem de kal başka bi maharet yok

10
3
yanıtYanıtla
bilge:

tüüü

6
3
yanıtYanıtla
Kadıköy:

Tip olmadığı için mecburen soyunuyor

9
0
yanıtYanıtla
Leda:

İğrençç!!!

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title