Haberler

Model Chloe Loughnan, koronavirüs nedeniyle İtalya'da mahsur kaldı

Güncelleme:

Çin'den sonra koronavirüsün en çok can aldığı İtalya'ya tatil yapmaya giden ünlü model Chloe Loughnan, vakaların bir anda artmasıyla ülkede mahsur kaldı.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın eski karısı Chloe Loughnan, koronavirüsün etkisini gösterdiği İtalya'da mahsur kaldı. Loughnan, Türkiye'ye dönmek için karantinanın bitmesini bekliyor.

MAHSUR KALDI

Takvim'de yer alan habere göre: 28 yaşındaki İrlandalı model de tüm dünya ile bağlarını koparan İtalya'da mahsur kaldı. Şu sıralar lüks bir otelde kaldığı konuşulan ünlü manken, Türkiye'ye dönmek için karantinanın son bulmasını bekliyor. Model dün yaptığı paylaşımda virüs nedeniyle reyonlarda ürünlerin bittiğini gösteren bir market fotoğrafı paylaştı. Bunun yanı sıra yeni bir paylaşım daha yapan Chloe, evden dışarı çıkmadığını ve Netflix üzerinden dizi-film izlediğini gösterdi.

Model Chloe Loughnan, koronavirüs nedeniyle İtalya'da mahsur kaldı

5 YILLIK EVLİLİKLERİ BİTTİ

İrlandali model Chloe Loughnan ile Serdar Ortaç, geçtiğimiz yılın ortalarında 5 yıllık evliliklerini tek celsede bitirdi. Sık sık işlerinden dolayı Türkiye'ye gelen Loughnan, ünlü iş adamı Kaan Kalyon ile yakınlaştı. Hatta ikili Emirgan'daki bir mekanda eğlenirken görüntülendi.

Kaynak: Magazin

Chloe Loughnan Serdar Ortaç İtalya Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (8)

PAŞALI:

Suriyeli çocuk söylemişti ''Hepinizi Allah''a söyleyeceğim diye'' Demek söylemiş ki Allah çocukları öldürmeyen bir hastalık verdi dünya'' ya

10
8
yanıtYanıtla
YAŞALI:

Yakın çevrenden ölen olursada bunu dersin yakınlarına teselli amaçlı

yanıt5
yanıt4
123:

Tabi gel buraya, ekmek bol, reyting bol, acun var, embesil hayran topluluğu ve izleyici var, cahillik var gel

9
2
yanıtYanıtla
yavuz50:

Ne olursan ol, ne yaparsan yap, ama asla seni yaratanı UNUT''ma. !!

5
3
yanıtYanıtla
BalkanCI:

Ural ırkından güzel bir kadın

5
1
yanıtYanıtla
DJ BORİS BREJCHA:

BU DA HAFİFE ALANLARDAN .

1
3
yanıtYanıtla
cosmos:

mahsur kalmazsın yanına gelirim

3
1
yanıtYanıtla
Fb:

Kimsenin ahi Kimseye kalmiyorki chole zillisi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title