Haberler

Mircea Lucescu, Beşiktaş'ı reddetti

Güncelleme:

Mircea Lucescu, sportif direktörlük görevi için teklif aldığı Beşiktaş'ı şu an için reddettiğini açıkladı.

Beşiktaş'ta Sportif Direktörlük için düşünülen Mircea Lucescu, Rumen basınına bu teklif için açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlıların bu teklifini şu an için kabul etmediğini açıklayan Rumen çalıştırıcı, "Bu dönem futbola biraz ara vermem gerektiğini düşünüyorum. Temmuz ayında ne olacağını göreceğiz. Sportif direktör olarak Beşiktaş'a gitmeyi reddettim. Sonra ne olur bilmiyorum. Yaşayıp göreceğiz" dedi.

"İNSANLARIN SPORA YARIŞMALARA İHTİYACI VAR"

Korona virüsün futbolu derinden sarstığını belirten Lucescu, "İnsanların spora, yarışmalara ihtiyacı var. Duygusal bir yapımız var. Futbolla, sporla meşgul oluyoruz. Oyuncuların eski formlarına dönmesi için de en az 2 haftaya ihtiyacı var" değerlendirmesini yaptı. 74 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı, virüs yüzünden İtalya'nın çok etkilendiğini ve bu ülkede bulunan birçok arkadaşıyla sürekli iletişim halinde olduğunu da söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mircea Lucescu Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

Hüseyin:

Parayı az bulmuştur. Ondan reddetmiştir para göz luce

0
1
yanıtYanıtla
Sportif44:

Ne alaka, adam 74 yaşında corona virüsünün olduğu şu günlerde burnumu düşünecek, adam zaten Beşiktaşı değil, spora ara vermem gerektiğini düşünüyorum. Demiş, ki adamın yaşında olsam bu ortamda bende bir yere gitmezdim

yanıt1
yanıt0
garippp:

zaten ne diye habire buna teklif yapiliyor anlamis degilim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title