Haberler

Miray Daner'le aşk yaşarken başka bir kadınla konuşan Kubilay Aka: Günlerdir tehdit ediliyorum, ben sapık değilim

Güncelleme:

Oyuncu Kubilay Aka'nın Miray Daner'le sevgiliyken bir kadınla mesajlaştığı ortaya çıktı. Genç bir kadınla konuşmaları ifşa edilen Aka, 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak günlerdir tehdit edildiğini ve konu hakkında savcılığa şikayette bulunduğunu söyledi.

Oyuncu Miray Daner'le aşk yaşarken İzmir'de 25 yaşında bir üniversite öğrencisi ile mesajlaşan Kubilay Aka'nın genç kıza cinsel içerikli mesajlar attığı ortaya çıktı. Mesajları ifşa olan Kubilay Aka, canlı yayına bağlanarak yaşadıklarını anlattı.

MİRAY'LA AŞK YAŞARKEN BAŞKA BİR KADINLA KONUŞTU

Meslektaşı Miray Daner ile birlikteyken 25 yaşındaki bir kadınla mesajlaşan Aka, genç kızın kendisine Miray ile olan ilişkisini hatırlatması üzerine "İlişkimizde kopmalar yaşıyoruz ciddi bir şey yaşamıyoruz. Bu yaşta birinin ciddi bir ilişki yaşaması doğru değil" yanıtını verdiği ortaya çıktı.

Miray Daner'le aşk yaşarken başka bir kadınla konuşan Kubilay Aka: Günlerdir tehdit ediliyorum, ben sapık değilimKubilay Aka ve Miray Daner

"TEHDİT EDİLİYORUM"

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının ortaya çıkardığı haberler üzerine programa telefonla bağlanan Aka, "Ben birkaç gündür tehdit ediliyorum bu kız tarafından. Bu durum için savcılığa başvuracağım. Paylaşımlardan haberdar değilim. Henüz bakmadım da. Ne olursa olsun benim bir insanla aramda özel konuşmaları afişe etmeleri doğru değil. Dün akşam da bunun için karakoldaydım. Savcılıkla çözeceğiz konuyu."

Miray Daner'le aşk yaşarken başka bir kadınla konuşan Kubilay Aka: Günlerdir tehdit ediliyorum, ben sapık değilim

"BEN SAPIK DEĞİLİM"

"Tehdit ettiğinde 'böyle bir şey yok, şu an setteyim. Ben sana yalan bir şey söylemedim, bir şey yapmadım' diyerek ifşa etmemesini rica etmiştim. Bazen insanlara güvenirsin ve başına böyle şeyler gelir. Daha yolun çok başındayım. Böyle şeylerle gündeme gelmekten nefret ederim. Böyle şeylere düşkün olan biri değilim sapık da değilim. Kötü bir tecrübe. Artık hukuki bir sürece gireceği için bu konu hakkında çok da konuşmayayım."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Miray Daner Kubilay Aka Haberler

500

Yorumlar (14)

volkan:

ya çocukları telefona bağlıyorlar, 2 sunucu ve ekran başındaki herkes televizyona kitleniyor :DDDDDDDDD

4
3
yanıtYanıtla
Dost birisi:

Ne diyon la dümbük dürbünlü

yanıt3
yanıt5
Leda:

Bu yaşta ciddi şeyler düşünmek doğru değilse ne diye sevgili oluyorsunuz o zaman madem yaşın ufak kimseyle çıkma. . Sadece arkadaş olarak gez. Herkesin bahanesi bu zaten ciddi düşünmüyorduk!!!

6
0
yanıtYanıtla
Lazoski:

Yeni unlu olmus yaptiklarina bak bu piyasa unutur bu cocugu

4
1
yanıtYanıtla
Sapık:

Bırak boş konuşmayı. Miray bırak şu adamı, ailen yok mu senin ya? Ne yaptılar instagramını çalıp kıza mı yazdılar? Şu adamı daha haber de yapmayın. Adamlığı beceremedin bari git.

5
0
yanıtYanıtla
PAŞALI:

Dizilerde kafa keserler yaşadıkları gerçek hayatta tavuk bile kesemezler. hayatta her şey taklit edilir ama cesaret edilemez.

4
0
yanıtYanıtla
ZAZA:

YAW HEEEEE HEEEEEE. ULA MİLLETİ AHMAKMI ZANNEDİYORSUN, BRE UTANMAZLAR.

3
0
yanıtYanıtla
YAVUZ50:

herişin bi kolayı var, hafiften kıvırtmadan bişey olmaz.

3
0
yanıtYanıtla
GÖRKEM İNCİ:

REKLAM KOKAN HAREKETLER BUNLAR. . . .

1
2
yanıtYanıtla
vatandaş.:

ailesinden birisi olsa da aynı düşünce geçerli mi.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title