Haberler

A Milli Takımımızdan Barış Pınarı Harekatı'na destek: Kahraman ordumuzun yanındayız

Güncelleme:

A Milli Futbol Takımımız, Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na katılan Mehmetçik'e destek verdi.

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Arnavutluk ile oynayacağı maçın son hazırlıklarını TFF Hasan Doğan Milli Takım Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirdi. Antrenman öncesinde futbolcular sahaya "Barış Pınarı Harekatı'nda Kahraman Ordumuzun Yanındayız" yazılı pankartla çıktı.

A Milli Takımımız'dan Barış Pınarı Harekatı'na destek: Kahraman ordumuzun yanındayız

ŞENOL GÜNEŞ İDMAN ÖNCESİ TOPLANTI YAPTI

Daha sonra Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde başlayan antrenman toplantıyla başladı. Toplantı sonrasında futbolcular düz koşu ve ısınma hareketleriyle antrenmanın basına açık olan bölümünü tamamladı. Ay-yıldızlılar, basına kapalı bölümde ise Arnavutluk maçının taktik çalışmasını gerçekleştirdi.

İdmanı tribünde takip eden Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri de pankartın açıldığı anda milli futbolcuları alkışladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

A Milli Futbol Takımı Arnavutluk Türkiye Haberler

500

Yorumlar (7)

KSK li MESUT:

İŞİN KOMİK OLAN TARAFI , BEDELLİLERİN DESTEK VERİYORUZ DEMELERİ. YATACAK YERİNİZ YOK...

6
2
yanıtYanıtla
Memleketim:

Destek veriyorlarmis. Ne güzel dünya. Bir tarafta savas var bir tarafda eylence. Gencecik askerler can verecek. Insanlar ölecek. Sen eylenecek bikac poz verip sanaldan destekleyeceksin. Bu ülkeyi yönetenlerin yeri duragi yok. Bunu böyle bilsinler. Askerin yer aldigi kisla Peygamber ocagi diye gecerdi. Ver mehteri ver mehteriyle birilerinin cikarina evlatlar ölüyor. Ya hep beraber dügüne gider eyleniriz yada hep beraber cephedeki askerler icin dua ederiz. Yok öyle sanaldan vatanseverlik.

5
0
yanıtYanıtla
ALTAY:

bu s400 ler süs diye alındı yada sadece zenginleri korumak için güney sınırlarına roket düşüyor ama s400 ler kullanılmıyor yazıklar olsun . . . şehit olur fakir olur bu ülkede fakirsen insan değilsin yazıklar olsun !

0
5
yanıtYanıtla
gazi:

altay kardeşim S 400 havan için yapılmadı zaten olsa da vuramaz

yanıt2
yanıt0
Crazy:

Helal size

1
0
yanıtYanıtla
hakan şahiner:

Aslanlarım

1
0
yanıtYanıtla
Kartal:

Kardeş s400 dediğin havan veya tank vebenzeri atışları için tasarlanmadi yani kurşunu vuramaz

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title