Haberler

Milletvekili Erdoğan: "Güçlü Bir Türkiye Olarak Dünyaya Örnek Olacağız"

Milletvekili Erdoğan: "Güçlü bir Türkiye olarak dünyaya örnek olacağız"

KONYA - AK Parti Konya Milletvekili Hüsnüye Erdoğan, yeni hükümet sistemi ile güçlü bir Türkiye'nin dünyaya örnek olacağını söyledi.

AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından yürütülen referandum çalışmaları kapsamında AK Parti Konya Milletvekili Hüsnüye Erdoğan, AK Parti Meram İlçe Teşkilatıyla birlikte, ilçede hizmet veren hastaneleri ziyaret ederek halk oylaması için destek istedi.

Yeni anayasa ile birlikte Türkiye'nin dünyaya örnek olacağını söyleyen AK Parti Konya Milletvekili Hüsnüye Erdoğan, "İlk başta insanlarımızın bir tereddüttü vardı maddelerle ilgili. Şimdi Sayın Cumhurbaşkanımız mitinglerde dolayısıyla televizyonlarda insanları bilgilendiriyor. Sayın Cumhurbaşkanımız, başbakanımız hakeza bilgilendiriyor. Bizler de bire bir bilgilendiriyoruz ve insanların aydınlandıkça, 'Ya gerçekten öylemi, işte biz falan kişi şöyle dediydi, yanılmıştık' diyorlar. ve evet noktasında oyları yükseltmeye devam ediyorlar. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kaldı önümüzde 7-8 günümüz, mitingimiz var, mitingimize 6 günümüz var. Çalışacağız sonrasında tekrar çalışacağız, o geceye kadar tekrar çalışacağız. Yasaklar başlayıncaya kadar çalışacağız. Allah'ın izniyle alabileceğimiz maksimum eveti alma noktasında gayretimizi göstereceğiz. Vatandaşlarımız bize ilginç sözler de söylüyorlar. Geçen gün çok yaşlı bir amcamız bize 'Türkiye'yi kabuğundan çıkaracaksınız' dedi. Bazen bizim aklımıza gelmeyen böyle sözler, cümleler, kelamlar ediliveriyor. Doğrusu bizim de hoşumuza gidiyor. İnşallah Türkiye kabuğunu kıracak ve inşallah Güçlü bir Türkiye olarak dünyaya örnek olacak, dünyaya lider olacak inşallah" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

AK Parti Türkiye Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title