Haberler

2,5 yıldır tedavi gören lise öğrencisi İrem, kansere yenik düştü

Güncelleme:

Burdur'da 2018 yılından beri kanser tedavisi gören lise öğrencisi İrem Ayvalı, yaşam mücadelesini kaybetti. Ailenin 2 çocuğundan büyüğü olan İrem Ayvalı'nın ölüm haberi, sevenlerini yasa boğdu.

Burdur'da, yaklaşık 2,5 yıldır mide kanseriyle mücadele eden lise öğrencisi İrem Ayvalı (19), yaşamını yitirdi.

Burdur'da, 2018 yılında mide yanması şikayetiyle gittiği Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde mide kanseri teşhisi koyulan, o dönem Özel Sağlık Meslek Lisesi 3'üncü sınıf öğrencisi olan İrem Ayvalı, çeşitli hastanelerde tedavi gördü.

SEVENLERİNİ YASA BOĞDU

En son İstanbul'da bir hastanede tedavi olduktan sonra Burdur Menderes Mahallesi'ndeki evine gönderilen İrem Ayvalı, bu sabah fenalaşınca Burdur Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada müdahale edilen İrem Ayvalı, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Ailenin 2 çocuğundan büyüğü olan İrem Ayvalı'nın ölüm haberi, sevenlerini yasa boğdu. İrem Ayvalı'nın cenazesi, bugün ikindi vakti Ulucami'de kılınacak namazın ardından Sultandere Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

"ÇOK ACI ÇEKTİN"

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İrem'le birlikte fotoğrafını paylaştığı sosyal medya hesabından, "Sevgili İrem, benim meleğim çok mücadele ettin, çok acı çektin en son uğradığımda, 'Ne olur beni bırakma Ali amca' deyişin kulaklarımdan gitmiyor, daha yapacak çok puzzle vardı. Belki acıların dindi, huzura kavuştun ama ben çok ama çok üzgünüm. Mekanın cennet olsun yavrum, huzur içinde uyu" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mide Kanseri Burdur Ayvalı Haberler

Bakmadan Geçme

Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim?
500

Yorumlar (13)

ziyaa:

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Ailesinin başı sağ olsun. Allah dertlilere deva, hastalara şifa versin inşallah.

23
0
yanıtYanıtla
ADA:

AMİN

yanıt10
yanıt0
Vatandaş:

Amin

yanıt4
yanıt0
KUZEYİN UŞAĞI:

AMİN KARDEŞİM AMİN İNŞALLAH. . ALLAH RAHMET EYLESİN TAKSİRATINI AFFETSİN AİLESİNE SEVENLERİNE SABIR VERSİN. . . . . . . . TÜM HASTALARIMIZA ACİL ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAH. . . . . . HAYIRLI AKŞAMLAR KAL SAĞLICAKLA. . . YAZIM YORUMDA SAYILIR. . . . . . . . . .

yanıt0
yanıt0
ASLI:

Ne zor bir hastalık :( ALLAH bu kardeşimize rahmet etsin, şifa versin tüm kanser hastalarınada.

22
0
yanıtYanıtla
ANKARA YEŞİL CAMİ İMAMI:

Alllah rahmet eylesin genç yaşta gitti, günahsız ve dünya stresini yaşamadan

17
0
yanıtYanıtla
ERENDERDİÇOK:

Allah rahmet eylesin ailesine sevenlerine sabır başsağlığı dilerim. Şifa bekleyen tüm hastalara rabbim acil şifalar versin.

16
0
yanıtYanıtla
MEHMET ÇOBAN:

ALLAH RAHMET ETSİN İNŞ.

15
0
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

Allah rahmet eylesin. kızımıza. mekanı cennet olsun. ailesine sevenlerine sabır versin. inşallah. .

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Allah rahmet eylesin güzel kız, mekanın cennet olsun!. . .

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title