Haberler

Mevlana ve Atatürk'e yönelik 'hakaret' suçlaması ile aranan stand-up'çı İstanbul'da yakalandı

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı videoda Hz. Mevlana, Şems Tebriz ve Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi şahsiyetlerine hakaret ettiği iddiasıyla Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılan stand-up'çı İstanbul'da gözaltına alındı.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma sonrası, sosyal medyada paylaşılan stand-up videosunda Atatürk, Mevlana, Şems Tebriz-i, Konya ve Konyalılar hakkında aşağılayıcı sözlerde bulunduğu ileri sürülen stand-up'çı Emre G. gözaltına alındı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Emre G. adlı bir stand-upçı, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı videoda Hz. Mevlana, Şems Tebriz-ve Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi şahsiyetlerine hakaret içeren ifadeler kullanmıştı. G.'nin ifadelerinden sonra dün harekete geçen Konya Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medya üzerinden paylaşılan bir videoyla ilgili soruşturma başlattı.

KADIKÖY'DE YAKALANDI

Yürütülen soruşturma kapsamında şüpheli hakkında çalışma başlatan İstanbul Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, Emre G.'nin Kadıköy'de olduğunu belirledi. Tespit edilen adrese baskın düzenleyen siber polisi, zanlıyı gözaltına aldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürülen Emre G.'nin, ifadesinin savcılık tarafından SEBGİS (Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi) üzerinden alınacağı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mevlana Celaleddin Rumi Mustafa Kemal Atatürk İstanbul Magazin Haberler

500

Yorumlar (21)

vcbb:

sadece mevlana ve şemsi tebriziye hakaret etse kimse kılını kıpırdatmazdı

10
12
yanıtYanıtla
akoer:

al bir tane daha

yanıt2
yanıt2
öfeli:

polemik yapma canım boş yapma

yanıt3
yanıt1
haddini bildirin:

Mevlana''ya laf etmemesi gerektiğini öğretin şahısa.

2
7
yanıtYanıtla
ahmet:

kimseye edemez denyo. . .

yanıt1
yanıt0
Hasan Hüseyin:

Bunun gibilerin hain veya şerefsiz olduklarını düşünürdüm ama şimdi bunların geri zekalı birer asalak olduklarına kani oldum, Hain olmak için ilk önce insan olmak gerekir

8
1
yanıtYanıtla
Keko sibirya:

Ulu önder ATATÜRKE hakaret edenlerin cezasi ömürboyu olmali.

5
0
yanıtYanıtla
mehmet:

Şakamısınız siz? Girişe Stand-Up Show görüntüsü, içinde Konya adliyesi. . . Çok da merak etmiyoruz adliyeyi. . . .

4
1
yanıtYanıtla
Komiser columbo:

Ne diyon la değişik

yanıt7
yanıt1
Dedektif Sherlock holmes:

Olayı en kısa sürede aydınlatacağız

yanıt7
yanıt0
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title