Haberler

Metin Hara, eski sevgilisi Adriana Lima'nın yeni ilişkisi hakkında ilk kez konuştu

Güncelleme:

Metin Hara, eski sevgilisi Adriana Lima'nın Türk iş adamıyla aşk yaşaması hakkında sessizliğini bozarak "Hoşgörülü ve saygılı davranmak zorundayız" dedi.

Ünlü yazar Metin Hara ile uzun bir süre aşk yaşayan dünyaca ünlü manken Adriana Lima, geçtiğimiz günlerde iş adamı Emir Uyar ile aşk yaşamaya başladı. Çiftin fotoğraflarının yayılmasının ardından sessizliğini bozan Metin Hara, sosyal medya hesabından canlı yayın yaparak açıklama yaptı.

"5 AY ÖNCE YOLLARIMIZI AYIRDIK"

Canlı yayın açan Metin Hara, Adriana Lima hakkında şunları söyledi: "Sürekli özel hayat hakkında soru geliyor ama ben özel hayat hakkında konuşmuyorum. Yine konuşulmasını doğru bulmuyorum ama biz 5 ay önce zaten yolları ayırdık. Ben Türkiye'ye gelmeye karar verdim çünkü annemin 12 cm tümörü var. Ameliyatında ve sonrasında yanında olmak ve onlarla zaman geçirmek çok önemliydi. O yüzden ne olursa olsun hayatımızdaki, birlikte olduğumuz, dostluk kurduğumuz her kişiye adil, hoşgörülü ve saygılı davranmanın taraftarıyım.

Metin Hara, eski sevgilisi Adriana Lima'nın yeni ilişkisi hakkında ilk kez konuştu

"BİRİ KAZANDI BİRİ KAYBETTİ DURUMU OLMAZ"

Kişiler birbirleriyle ayrıldıktan sonra bir sorumluluk ya da yükümlülük sahibi değiller. Birbirlerine hesap sorması da doğru değil. Burada biri kazandı biri kaybetti gibi bir durumda olmaz. Kişilerin yolları ayrılıyor. Ben Türkiye'deyim annemle hastaneye gidiyoruz. O yüzden şuan ki odağım annemde. Amacım olabildiğince sevdiklerimin yanında olabilmek.

FOTOĞRAFLARI SİLEMEDİ

İlişkisinin 5 ay önce bittiğini söyleyen Metin Hara'nın Instagram hesabından Adriana Lima ile çektirdiği fotoğrafları silmemesi de kafaları karıştırdı.

Metin Hara, eski sevgilisi Adriana Lima'nın yeni ilişkisi hakkında ilk kez konuştuEmir Uyar ve Adriana Lima

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Adriana Lima Metin Hara Haberler

500

Yorumlar (20)

ömer turan:

bu kadın 500 adamı parmağında oynatır.

41
5
yanıtYanıtla
KAĞAN:

SIrada bende varım nereye form dolduracaz.

26
6
yanıtYanıtla
xxx:

ekreme yaz

yanıt7
yanıt3
yazık:

bu kadını da götüren götürene, iyice orta malı oldu yazık, çok yazık

21
11
yanıtYanıtla
SEMT-İ SAKARYA:

metin bu kadının seninle başlaması mucize eseriydi zaten sen dua et bukadar vakit geçirebildin

24
5
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Sanki belediye seçimini sordular hele ağızlara bak gevşekteki:))bu karıylada bi ben olmadım ha 500t gibi oldu her durağa uğruyo

10
4
yanıtYanıtla
demir ayak:

aşk la başka şeyleri karıştırıp aşk ı kirletmeyim bunun adı aşk değil 3 ayda bir yeni biriyle takılmanın adı aşk olamaz

11
1
yanıtYanıtla
NE ALAKA:

Eğer seni sevseydi annen hastaysa yanında olurdu ayrılmak neden bu kadar rahat başka biriyle olması da gurur kırıcı bi davranış sn hoşgörülü olmaya devam et

11
1
yanıtYanıtla
ALPEREN:

çekilişe falanmı katılıyoruz bize ne zaman sıra gelecek

7
2
yanıtYanıtla
yarımcalı:

ulann ne mide varrr

4
4
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title