Haberler

Mesut Özil'in uğradığı saldırının sebebini Büyükelçi açıkladı

Güncelleme:

Premier Lig ekibi Arsenal forması giyen Mesut Özil ve Sead Kolasinac, İngiltere'nin başkenti Londra'da saldırıya uğramıştı. Türkiye'nin Londra Büyükelçisi Ümit Yalçın, saldırının Kolasinac'ın yeni aldığı saat yüzünden olduğunu açıkladı.

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'de forma giyen Mesut Özil'e, İngiltere'nin başkenti Londra'da bıçaklı saldırı girişiminde bulunuldu.

İngiliz basınına göre, motosikletli 2 kişi, Londra'nın kuzeyindeki Golders Green bölgesinde Özil'in kullandığı araca saldırdı. Yayımlanan 8 saniyelik görüntülerde, Mesut Özil'in kapıları kilitleyip hareket ettiği, araçtaki takım arkadaşı Bosna Hersekli Sead Kolasinac'ın ise dışarı çıkarak bıçaklı saldırganlara karşı koymaya çalıştığı görüldü.

RESTAURANTA SIĞINDILAR

Özil'in daha sonra aracını yol ortasında bırakarak yakınlardaki bir Türk restoranına girip yardım istediği belirtildi. Restoranın çalışanlarının dışarı çıkmasının ardından yüzleri görülmeyen kasklı saldırganların olay yerinden kaçtığı kaydedildi.

GÖRGÜ TANIĞI OLAYI ANLATTI

Daily Mail gazetesine konuşan görgü tanığı Azuka Alintah, "Özil, bıçaklı adamlar tarafından kovalanan herkes gibi dehşete düşmüş görünüyordu. Can havliyle kaçıyor gibiydi." dedi. Mesut Özil'in restorana girerken motosikletli kişiler tarafından kovalandığını gördüğünü söyleyen Alintah, "Kasklarını çıkarmamışlardı, siyah giyimlilerdi. Bu sıcak havaya rağmen uzun kollu giymişlerdi." ifadesini kullandı.

BÜYÜKELÇİ TELEFON ETTİ

Arsenal'in Türk asıllı Alman oyuncusu Mesut Özil ve takım arkadaşı Sead Kolasinac, İngiltere'nin başkenti Londra'da saldırıya uğramasının ardından Türkiye'nin Londra Büyükelçisi Ümit Yalçın, Mesut Özil'in menajerini arayarak, olayla ilgili bilgi aldığını ve oyuncuya geçmiş olsun dileklerini ilettiğini söyledi.

SALDIRININ SEBEBİ SAAT OLABİLİR

Büyükelçi, olayın bir soygun girişimi olduğunun tahmin edildiğini belirtti. Özil'in takım arkadaşı Kolasinac'ın yeni bir saat aldığı ve saldırganların da saati çalmaya çalıştıklarını söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mesut Özil Londra Haberler

500

Yorumlar (25)

KURTULUŞ:

KORKAK MESUT YÜREKSİZ ARKADAŞIN SENİN CANINI KURTARMIŞ SEN SAKLANMIŞSIN. ALMANLAR GİBİ KORKAKSIN

23
9
yanıtYanıtla
KARA KUYU:

. . . hehe özilin milliyetini senden ögrenecegiz öylemi ! Benden kat kat türkde senden kac kat türkdür aceba özil.

yanıt0
yanıt0
AKHUYU:

KARA KUYU. . . Gogoculari yerden yere vurup haklarinda ''idam'' nidalari yükseltirsiniz, bu gogocuyu neden el üstünde tutarsiniz acaba?

yanıt0
yanıt0
alpi 06:

Sead Kolasinac ne yiğitmiş. Helal olsun adama. bıçakla saldıranlara aslan gibi karşılık verdi ders verdi. yiğit yürekli adamı Türkiyeye alın, Ankaragücüne, Fenere, Trabzona, Beşiktaşa, Cimboma, Gençler, birleşip alın bu yiğidi

25
3
yanıtYanıtla
.:

MESUT SEN GİT EVDE KIZLARLA KISIR PARTİSİ FALAN YAP . ARKADAŞIN ORDA DÖVÜŞÜYOR SEN ARABADA SAKLANIYORSUN .

19
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bizim büyük elçi niye gidiyor ki mesut özil alman milli takımında oynamıyor mu TÜRK milli takımını tercih etmedi mi gitsin alman elçisi ilgilensin

18
6
yanıtYanıtla
hasan baş:

mesutun yaptığı yardımların türkiyeye olan sevgisini tartışmam bile özile laf atanlar boş insanlarsanız kendinize bilehayrınızn olduğunu sanmıyorum türküm diyip ülkemin güzel adını kirletmeyin

14
1
yanıtYanıtla
Melez:

Bir de arkadaşını bırakıp arabayı alıp gidiyor mesut. oldumu şimdi mesut

4
7
yanıtYanıtla
gerçek:

bazı arkadaşlar inandırıcı gelmediğini söylüyorlar nedenmiş acaba. mesut topukladığı için hesabınıza gelmedi tabii bence mesutu bir daha türkiyeye almayalım diyenler varmı

7
3
yanıtYanıtla
Adlt:

Pek inandırıcı değil

5
5
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title