Haberler

    Mesut Özil'in ismi takıma verildi!

    Güncelleme:

    Arsenal forması giyen Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil, kariyerinin en anlamlı hediyelerinden birini aldı. Mesut Özil'in, maddi sıkıntılar yaşayan Gana ekibi Young Boys FC'ye yaptığı yardımlar sonrası kulüp, ismini Abiriw Ozil FC olarak değiştirdi.

    İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal forması giyen Türk asıllı yıldız futbolcu Mesut Özil, bir kez daha onlarca çocuğun yüzünü güldürdü.

    Gana'da maddi imkansızlıklarla boğuşan Young Boys FC isimli takımın minik futbolcularına üzerinde kendi isminin yazılı olduğu formalar gönderen Mesut Özil, karşılığında hayatının en anlamlı hediyelerinden birini aldı.

    MESUT'UN ADI KULÜBE VERİLDİ

    Kulüp, Mesut Özil'in tüm takıma forma göndermesinin ardından ismini Abiriw Ozil FC olarak değiştirdi. Mesut Özil bu gelişmenin ardından yaptığı paylaşımla yaşadığı mutluluğu takipçileriyle paylaştı.

    Mesut Özil'in söz konusu paylaşımda kullandığı ifadeler şu şekilde;

    Gana'nın doğusunda bulunan Abiriw kentindeki bir takıma ismimin verilmesi çok hoş. Sizleri, Mesut Özil yazılı Arsenal forması içinde gülerken gördüğüm için çok mutluyum.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Mesut Özil Haberler

    500

    Yorumlar (15)

    6.FİLO:

    Zorda kalınca Türk olduğunu hatırlayan vatan haini, senden adam olmaz Özil

    3
    39
    yanıtYanıtla
    teuscher:

    nerden biliyon hain olduğunu ? hep diyorsunuz ya bu vatanın ekmeğini yedin böle yaptın , şöyle yaptın diye. . . mesutta almanyanın ekmeğini yemiş adam ihanet mi etseydi almanyaya ? onu mu bekliodun ?

    yanıt11
    yanıt3
    6. FİLO:

    Hammaddesinde Türklük olan nerenin ekmeğini yerse yesin Türk olduğunu unutmayacak. Türk olunmaz doğulur

    yanıt8
    yanıt1
    Mehmet:

    Yuh . tamam hata yaptı da vatan haini nedir ya. . Senden adam olur mu. Şıklar halinde senden nasıl adam olacağını bize anlat hele.

    yanıt0
    yanıt0
    MEHMET 2:

    Teuscher sende saçmalamışsın. Almanya ya ihanet etmek ne demk adam casusluk mu yapıyor kurşun mu sıkıyor. Almanya da yetişti diye ne yapacak . Şu saçma sapan ekmek yediği yere ihanet etme gibgi eziklik duygusundan kurtulun çünkü işçilerimize orada karşılıksız para verilmedi Emeğinin karşılığın aldılar ve Almanyanın kalkınmasına çalışarak destek verdiler. Kimse kimseye bedava ekmek vermez Almanya ''da . . Dolayısıyla ihanet falan yok ortada. . Almanlara para kazandırdılar karşıığında ücret aldılar.

    yanıt0
    yanıt0
    OBJEKTİF:

    TÜRKİYEDE ZOR DURUMDA OLAN KLUPLER VAR ONLARADA KEŞKE BİR YARDIM ELİ UZATSANIZ ÖRN. KARABÜKSPOR

    5
    27
    yanıtYanıtla
    SSK EMEKLİSİ:

    SİZDE HAKLISINIZ . KÖTÜYE BASANLARI ANLAMAKTA ZORLUK ÇEKİYORUM BİR HEMŞEHRİ OLARAK ADAM EN DOĞAL INI YAZMIŞ TEBRİK EDİYORUM SİZİ KARABÜKLÜ . AMMA DEVREK DAHA KÖTÜ DURUM DA İMİŞ . HANİ MESUT ASLEN DEVREKLİ YA

    yanıt0
    yanıt0
    ali:

    türkıye''de onlarca zor durumda kulüp var

    3
    23
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    helal olsun

    22
    1
    yanıtYanıtla
    mcohen:

    helal olsun cok guzel bır davranıs

    20
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title