Haberler

Merve Boluğur'un aşk tatili devam ediyor! Kimseye aldırış etmeden sevgilisini öpücüklere boğdu

Güncelleme:

Yeni sevgilisi ile aşk tatiline devam eden oyuncu Merve Boluğur, sevgilisi Burak Dayı ile bir an bile ayrılmıyor. Taze aşıkların denizdeki samimi anları görenleri gülümsetirken, Boluğur'un kahkahaları tüm plajı inletti.

Geçtiğimiz gün sevgilisiyle birlikte çekilmiş ilk fotoğrafını paylaşarak yeni bir aşka yelken açtığını duyuran Merve Boluğur, Alaçatı'da aşk tatili yapıyor. Sevgilisiyle denizde şakalaşıp öpüşen güzel oyuncu bir süre sonra telefonla konuşmak için sahilde dolaştı. Boluğur'un o esnadaki şen kahkahaları ise tüm plajı inletti.

BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKTİ

32 yaşındaki güzel ile sevgilisi, yanlarında getirdikleri top ile denizde oynadı. Sevgilisi ile hentbol oynayan Boluğur, bir ara sevgilisini yanaklarından tutarak dudaklarından öptü. Boluğur ve sevgilisi, daha sonra duş alıp localarına döndü. Sevgililer, oturdukları yerden bol bol fotoğraf çekerek sosyal medyadan paylaştı.

Merve Boluğur'un aşk tatili devam ediyor! Kimseye aldırış etmeden sevgilisini öptü

PLAJ, KAHKAHALARIYLA İNLEDİ

Bir ara telefonu çalan Merve Boluğur, yerinden kalkarak sahile indi. Telefonla konuşan Boluğur, kahkaha atarak sahilde bir oraya bir buraya yürüyüş yaptı. Ünlü oyuncu ile sevgilisinin, Alaçatı tatili objektiflere böyle yansıdı.

Merve Boluğur'un aşk tatili devam ediyor! Kimseye aldırış etmeden sevgilisini öptü

Merve Boluğur'un aşk tatili devam ediyor! Kimseye aldırış etmeden sevgilisini öptü

Merve Boluğur'un aşk tatili devam ediyor! Kimseye aldırış etmeden sevgilisini öptü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Merve Boluğur Alaçatı Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (48)

...:

kendilerini sergilemekten başka hiç bişeyleri yok kuru dal bile bunlardan daha hayırlıdır

69
3
yanıtYanıtla
Mervenur:

Fizik desen görüntü kirliligi, kendisi güzel degil; hatta cirkin. Oyunculuk yetenegi kesinlikle yok. Yapmacik haller, sonradan görme durumlari. Gülmeyi bilmiyorlar; görünce gülmekten soguyor insan. Gülmenin bir adabi olmali. Bu tür kisiler haber olmak adina kesinlikle büyük miktarda para ödüyorlar. Yoksa hicbir özelligi olmayan insanlarin her gün, ama her gün gereksiz haberleri neden yapilir?Yok mu bu topluma örnek gösterilecek kisiler, yaptiklari cidden haber olacak insanlar?Yazik cok yazik.

44
3
yanıtYanıtla
GAZOZCU:

Kıskanma bacım çalış senin de olurr. . .

yanıt0
yanıt8
Mervenur:

Gazozcu arkadasim ortada cidden kiskanilacak bir durum göremiyorum. Ben kendi adima yasamimda basardiklarimla mutluyum. Her seyden önce Türk toplumunda nasil davranacagimi aldigim aile terbiyesi ile cok iyi biliyorum. Sonra bu hatunun buralarda gecirdigi zamanin on mislini okullarda okuyarak gecirdim. Simdi ise iyi bir anne ve iyi saygin bir kadinim. Ve son olarak sosyal alanda yasli insanlara gönül verdigim bir meslegim var. Daha ne olsun be arkadas? Hos gör serzenislerimi sen olur mu?

yanıt9
yanıt0
BEYGiRCi HÜSEYiN:

GAZOZCU. . . Bacim mi??? Yanlis ata oynuyorsun karrrdesim.

yanıt0
yanıt0
Hoca:

Bu kadın midemi bulandırıyor.

27
7
yanıtYanıtla
İĞRENÇ:

çok iğrenç bir şey ya. ben utandım onun adına. tiksindim şu olaydan.

21
5
yanıtYanıtla
rocky:

kız alalade birisi sokakta her köşede bundan 50 tane var ayrıca arkadaşını öpmesinde bizi ilgilendiren ne var acaba ??acap gündemler var bu ülkede nedense !

19
2
yanıtYanıtla
serkan öz:

gerçekten çok çirkin kadın bu. . ne den bu kadar abartılıyor anlamış değilim. . . .

15
5
yanıtYanıtla
rocky:

çirkin de değil güzel de değil sıradan birisi . . . üzerinde konuşulacak biri değil. . .

yanıt10
yanıt0
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title