Haberler

Polis Gözaltındaki Darbecilerin Başlarını Önlerine Eğdirmedi

Güncelleme:

FETÖ darbe girişimine yönelik Mersin'de yürütülen soruşturmada darbeci zanlılar adliyeye götürülürken kafalarını eğmelerine polislerin engel olması dikkat çekti.

Fethullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine yönelik Mersin'de yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında Akdeniz Bölge Garnizon Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan ile üst düzey askeri ve emniyet mensubunun da bulunduğu 22 kişi adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk sırasında polis darbecilerin başlarını önlerine eğdirmedi.

MERSİN'DE 8 DARBECİ GÖZALTINA ALINDI

Edinilen bilgiye göre, 15 Temmuz Cuma günü darbe girişimine destek verdikleri belirlenen kişilere yönelik yürütülen operasyonlarda, Mersin'de kendisini sözde 'sıkı yönetim bölge komutanı' ilan eden Akdeniz Bölge Garnizon Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan ile birlikte 1 binbaşı, 1 yüzbaşı, 1 astsubay başçavuş, 1 astsubay üstçavuş, 2 uzman çavuş ve 1 sivil memur olmak üzere 8 askeri personel gözaltına alındı.

3. SINIF EMNİYET MÜDÜRÜ DE GÖZALTINDA

Emniyet kanadına yönelik sürdürülen operasyonlarda ise darbe girişimi gecesi Akdeniz Bölge Garnizon Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan'ın yanına giderek bağlılığını bildiren ve kendisini sözde 'sıkı yönetim bölge komutan yardımcısı' ilan eden 3'üncü Sınıf Emniyet Müdürü Hasan Basri Dağdelen ile birlikte aralarında üst düzey emniyet müdürlerinin de bulunduğu 14 emniyet mensubu gözaltına alındı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Mersin Emniyet Müdürlüğü'nde 3 gün süreyle sorgulanan darbe zanlıları, bu sabah sıkı güvenlik önlemleri altında devlet hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Mersin Adliyesi'ne sevk edildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLENLERİN İSİMLERİ

Adliyeye sevk edilenler arasında Akdeniz Bölge Garnizon Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan, Deniz Binbaşı İlhan Tabur, Deniz Yüzbaşı Tuncay Kabukcı, Deniz Astsubay Başçavuş Hakan Öğüt, Deniz Uzman Çavuş Mehmet Şimşek, Deniz Astsubay Üstçavuş Mehmet Emin Toker, Deniz Uzman Çavuş Serkan Açar, sivil memur (şoför) Kadir Nevzat Yontgan, emekli 2. Sınıf Emniyet Müdürü Salim Yavuz, 3.Sınıf Emniyet Müdürü Hasan Basri Dağdelen, 4. Sınıf Emniyet Müdürü İsa Karabudak, 4.Sınıf Emniyet Müdürü Selahattin Akçay, 4. Sınıf Emniyet Müdürü Yaşar Şimşek, Emniyet Amiri Bekir Polat, Emniyet Müdürü Recep Yıldız, ihraç edilen eski emniyet amiri Koray Gün, Başkomiser Süleyman Akçin, Komiser Yardımcısı Seydi Vakkas Fidan, Komiser Yardımcısı Mustafa Uyanık, polis memurları İrfan Tellioğlu, Serkan Kesici ve Mustafa Gezginci yer alıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mehmet Şimşek Hasan Basri Akdeniz Mersin Politika Haberler

500

Yorumlar (10)

burhan:

bunların mal varlıklarına el koyun. hem bunlara hem de bundan sonrakilere ders olur. netekim parayı , malı , saltanatı en çok bunlar seviyor. bu iblislerin hayatı beleş.

33
4
yanıtYanıtla
adalet:

adamlar belki yarin obur gun idamla yargilanicak, parayi pulu dusunucek hallerimi var deyyuslarin. Bu arada insAllah kurunun yaninda yasda yanmaz ve devlet bu konuda cok titiz davranir ve sucsuz insanlar aklanir.

yanıt2
yanıt0
Recep Atli:

Kisilik haklarina müdahele. Mahkumunda haklari vardir. Muz cumhuriyetlerinde mahkum haklari olmaz. Iste ispati.

11
10
yanıtYanıtla
halis türkoğlu:

HAİNLERİN tek hakkı vardır, o da ölümmmmm.

yanıt5
yanıt5
Diyoda diyo:

Suclu oldugunu ancak hakimler verir kimsenin gunahina girmeyin

10
4
yanıtYanıtla
Gurbetci:

2 2=4 Eder türk milleti sandigin kadar apdal degil gördük millete tanklarlan ates edeni ezeni helikopderden bombalayani. tsk bu yapiyi düzeltene kadarseneler gecer. hic bir darbede asker halka kursun atmadi. bunlar yapdiklarinin cezasini bilerek yapdi. halkin bu tepkiyi verekleri akillarina gelmedi.

yanıt0
yanıt0
Halis türkoğlu:

Yaptığınız şey madem çok doğruydu da niye yüzünüzü gizliyorsunuz; alçak vatan-millet düşmanları. . .

6
6
yanıtYanıtla
Vatan:

Acaba dik dur egilmemi demek istiyor herkesten şüphelenir olduk

4
1
yanıtYanıtla
aydogan desati gostivar:

makedonyadan gostivar sehirinden turkiyenin basi saholsun butun ayilelerin basi saholsun yaralilara aci sivalar dileris eher turkiyeye yardim lazimsa biz ordayis biz kosovaya yardim etik seve seve turkiyeye canimiz feda olsun tayip erdohandan haber bekliyorus tayip babamizin yanindayis dik dur ehilme

1
1
yanıtYanıtla
xxxl:

Once bunlari asin bakalim yuzlerinin ifadesi ayni mi kalacak

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title