Haberler

Merih Demiral'ın sol diz ön çapraz bağı koptu ve sezonu kapattı

Güncelleme:

Juventus'un Roma ile oynadığı mücadelede sakatlanan milli futbolcu Merih Demiral'dan kötü haber geldi. Merih Demiral'ın sol diz ön çapraz bağının koptuğu açıklandı. Milli oyuncu sezonu kapattı.

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Juventus'ta forma giyen milli futbolcu Merih Demiral'ın, geçirdiği sakatlık nedeniyle ameliyat edileceği ve uzun süre yeşil sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Serie A'nın 19. haftasında Roma ile dün akşam oynanan maçın 16. dakikasında sakatlanan Merih'in bu sabah kulübün "J Medical" kliniğinde testlerden geçtiği ifade edildi.

Açıklamada, testler sonucunda, Merih Demiral'ın sol diz ön çapraz bağlarında zedelenme ve menisküs yaralanması tespit edildiği ve ilerleyen günlerde operasyon geçireceği bildirildi.

JUVENTUS'TAN MERİH'E: SENİ BEKLİYORUZ

Juventus kulübü, açıklamasını sosyal medyadan, "Çabuk dön Merih! Seni bekliyoruz." ifadeleriyle paylaştı.

Öte yandan, Inter kulübü de Twitter adresinden Merih Demiral için destek mesajı paylaştı.

Türk spor camiasından da birçok isim sosyal medya üzerinden "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

SARRI "DURUMU CİDDİ GÖZÜKÜYOR" DEMİŞTİ

Son dönemdeki performansıyla ilk 11'in değişmez isimlerinden birisi olan ve Teknik Direktör Sarri'nin de en güvendiği isimlerden birisi olarak öne çıkan Merih, dünkü maçı koltuk değnekleriyle terk ederken, Teknik Direktör Sarri de "Sakatlığı ciddi gibi görünüyor ama Merih'in umarım çok ciddi bir problemi yoktur" açıklaması yapmıştı.

SOSYAL MEDYADA GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI

Sakatlığı nedeniyle uzun bir süre sahalardan uzak kalacak olan Merih Demiral için sosyal medyada da geçmiş olsun mesajları paylaşıldı.

İşte o mesajlardan bazıları;

Merih Demiral'ın sol diz ön çapraz bağı koptu ve sezonu kapattı

Merih Demiral'ın sol diz ön çapraz bağı koptu ve sezonu kapattı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500

Yorumlar (48)

ERKAN YOL:

Siz haberciler nazar değirdiniz . . . merih şöyle merih böyle başarılı diye diye . . . alın size sonuç. . . NAZAR!

7
5
yanıtYanıtla
Cahıl SAVAR:

Cristiano Ronaldo neden sakatlanmıyor? Adamı ne zaman izlesek öve öve bitiremiyoruz. Bu nazar sadece biz Türklere işliyor her halde. cahıl cahıl konuşmayın karşim. .

yanıt0
yanıt0
erkan kol:

tüh tüh napsakki kurşunmu döksek acaba gece gündüz napacağımı düşüünüyorum bu adama tüh tüh vah vah:))))

yanıt0
yanıt3
RACO:

milli futbolcuymuş ulan yurt dışında yiyip yiyip geliyorsunuz ne futbolcusu siz futbolcu görmemişsiniz adamlar makine gibi bunlarda çürük çarık gece alemcisi milyonluk zenginler

0
9
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

ALLAHIM SANA GÜÇ KUVVET VERSİN DE TEZ ZAMANDA FORMANI AL VE FORMUNUN ZİRVESİNE TEKRAR ÇIK İNŞALLAH DUVARADAM

8
1
yanıtYanıtla
vatandaşım:

bi takla at bakiyim ne kadar seviyon görelim:))))

yanıt0
yanıt1
Bozkurti:

Yiğidim madem Türksün göster ürksün. Hadi bakalımm peki

5
3
yanıtYanıtla
GÖZÜ OLANLARIN GÖZÜ ÇIKSIN:

NAZARA GELDİN BE KOÇUM. ALLAH ACIL ŞİFALAR VERSİN.

6
1
yanıtYanıtla
RACO:

çok kahroldum tüm dünyam karardı artık bu adam milyon kazanamayacak ne yapsakki hadi asgari ücretliler sezon sonuna kadar evi çoluğu çocuğu boşverin cebinizdeki kuruşa kadar bunun banka hesabına yollayın paraları hadi geçin sıraya hooo yavaş yavaş tamam la yavaş herkes verecek durun hoooo yavaş yavasş:))))

1
5
yanıtYanıtla
Haya:

Acil olarak bir psikolaga görün kardeşim normal konuşsan bile en az bir yıl süre ile iş göremezlik raporunu alırsın

yanıt1
yanıt0
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title