Haberler

Melisa Şenolsun'un sokak tarzı görenleri şaşırttı

Güncelleme:

Atiye'de Metin Akdülger ile sevişme sahnesi çok konuşulan güzel oyuncu Melisa Şenolsun, önceki akşam Nişantaşı'nda görüntülendi. Her zaman bakımlı ve şık görmeye alıştığımız Şenolsun'un sokak tarzı görenleri bir hayli şaşırttı.

Atiye dizisinde Beren Saat'in kardeşi Cansu karakterine hayat veren Melisa Şenolsun, önceki akşam arkadaşı Onur Gökhan Gökçek ile Nişantaşı'nda görüntülendi.

SOKAK TARZI GÖRENLERİ ŞAŞIRTTI

Oyuncu bol pantolonu, üzerinden dökülen kabanı ve turuncu örme atkısıyla her zamankinden çok farklıydı. Melisa Şenolsun'un bu tarzı görenleri şaşırttı.

Melisa Şenolsun'un sokak tarzı görenleri şaşırttı

ATİYE DİZİSİ İÇİN MÜJDEYİ VERDİ

Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Melisa Şenolsun, Netflix'in ikinci orijinal dizisi Atiye için müjdeli haberi verdi. Diziden olumlu tepkiler aldıklarını belirten Şenolsun, "Yeni sezonun çekimlerine mart ayı gibi başlayacağız'' dedi.

Beren Saat'in Metin Akdülger ile çekilen cesur sevişme sahnesinin ardından Melisa Şenolsun'un da sevişme sahneleri çok konuşulmuştu.

MELİSA ŞENOLSUN KİMDİR?

İzmir'de dünyaya gelen Melisa Şenolsun henüz 23 yaşında. Güzel oyuncu İzmir Gelişim Koleji Anadolu Lisesi mezunu. Abisi Efecan Şenolsun da Türkiye'nin aşina olduğu bir isim. Efecan da kardeşi gibi oyunculuk yapmakta.

Çeşitli projeler, reklam filmlerinde boy gösteren Melisa Şenolsun'un, yıldızının daha çok parlayacağı ve başarılı olacağı aşikâr. Bir ablası ve bir de abisi vardır. Lise yıllarındayken tiyatroya gönül veren Melisa Şenolsun, Uğur Mumcu Bornova Devlet Tiyatrosunda oyunculuk yapmaya başladı. Şu anda İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro öğrencisi.

Melisa Şenolsun'un sokak tarzı görenleri şaşırttı

Melisa Şenolsun'un sokak tarzı görenleri şaşırttı

Melisa Şenolsun'un sokak tarzı görenleri şaşırttı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Melisa Şenolsun Beren Saat Nişantaşı Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (24)

ASLI:

KIZDA SÜPER ROL YETENEĞİ VAR EN ZOR ROLÜ BİLE BÜYÜK CESARET İLE OYNUYOR AMA SANATA DEĞER VERİLMEYEN YANLIŞ ÜLKEDE YAŞIYOR HOLYWOOD''A GİTSE BÜYÜK STAR OLUR.

1
9
yanıtYanıtla
Avni:

sen kimsin la

yanıt5
yanıt0
Sakaryalı hatun:

ASLI, hastayım senin yorumlarına bebeğim! :)))

yanıt1
yanıt5
Sakaryalı hatun:

Benim nikimle,neden yazıyor bunlar yaa!.. :((((

yanıt0
yanıt0
Kamil:

Aşkın abi sen ne zaman Aslı oldun yaw

yanıt0
yanıt0
Serdi Wanlı:

Seviliyorsun Sakaryalı

yanıt0
yanıt0
Samet:

Kimse yanındaki tipe bişi demicek mi la ??????

9
0
yanıtYanıtla
salim:

tanıyamadık kimdi bu

3
3
yanıtYanıtla
Avni:

melisa sokak kızı görünümün çok yakışmış.sana aşıkmı oluyorum ne.

6
0
yanıtYanıtla
Ziyaa:

Olmasan şaşardık zaten

yanıt0
yanıt0
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title