Haberler

Mehmet Ali Erbil, Kaçış Sendromu hastalığı sebebiyle hastaneye gitti

Güncelleme:

Kaçış Sendromu hastalığı sebebiyle 235 gün yoğun bakımda kalan Mehmet Ali Erbil, yeniden hastaneye giderek sevenlerini korkuttu. Erbil'in kaçış sendromu hastalığı sebebiyle, her ay düzenli olarak serum aldığı ortaya çıktı.

Habertürk'ün haberine göre Mehmet Ali Erbil, İstanbul Maslak'ta özel bir hastaneye giriş yaparken görüldü. Ünlü şovmenin hastaneye giriş yapması sevenlerini bir anda korkuttu. Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu merak konusu olurken gerçek kısa bir süre sonra ortaya çıktı.

ERBİL'İN SAĞLIK DURUMU İYİ

Erbil'in kaçış sendromu hastalığından ötürü, her ay düzenli olarak aldığı serum nedeniyle hastaneye geldiği öğrenildi. Ünlü şovmenin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Mehmet Ali Erbil, Kaçış Sendromu hastalığı sebebiyle hastaneye gitti

KAÇIŞ SENDROMU NEDİR?

Kaçış sendromu hastalığı, (Capillary leak syndrome) kanın yoğunlaşması, tansiyonun düşmesi gibi bulgular veren, damarlardan protein, mineral ve suyun sızması olarak tanımlanmaktadır. Tekrarlayan şoklarla kendini gösteren sendrom, bu krizlerden 24 saat önce gribal enfeksiyonlarda olduğu gibi, halsizlik, yorgunluk, hafif ateş gibi belirtiler veriyor. Krizler birkaç ayda bir tekrarlayabileceği gibi, bazen yıllarca görülmüyor. Krizi önleyici tedavide de üst solunum yolları enfeksiyonlarında kullanılan ilaçlar veya astım, bronşit hapları uygulanıyor. Sendromu 1960 yılında ilk tarif eden B.Clarkson'dur. Çok az görülen bir hastalık olup, dünyada sadece 791 vakaya rastlanmıştır.

Mehmet Ali Erbil, Kaçış Sendromu hastalığı sebebiyle hastaneye gitti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Ali Erbil Habertürk Maslak Erbil Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500

Yorumlar (20)

İKİYÜZLÜ İNSANLAR:

YALNIZ DİKKATİMDEN KAÇMADI ORDAKİ DOKTORLAR KAPIYA KADAR GÜLEREK KAPIYA KADAR UĞURLAR GARİBAN BİR VATANDAŞ GELİNCE MUAYEHANEDE BİLE YÜZÜNE BAKMADAN İKİ DAKİKA İÇİNDE GÖNDERİRLER ODADAN. NE SAMİMİYETSİZ SAHTEKAR İNSANLARLA DOLUSUN BE DÜNYA. . .

10
1
yanıtYanıtla
MEMATI:

YOK USTA BU COK YASAMAZ SOYLEYIN KAVIRSINLAR HELVALARI .

3
4
yanıtYanıtla
kamyoncu osman:

gecmisolsun mali

5
2
yanıtYanıtla
birikedimi7:

yediğin hurmalar gün gelir böyle tırmalar

4
2
yanıtYanıtla
HERHALMEMETALi7:

Yiyemediğin hurmalar da gün gelecek seni başka türlü tırmalayacak.

yanıt0
yanıt0
yarcan:

bi ölmedi gitti.

2
4
yanıtYanıtla
Faruk:

Hastaneden çıkar çıkmaz torunu yaşındaki kızlarla flört etmeye gitti beter olsun

3
2
yanıtYanıtla
KORUK:

Anlasıldı, sen oynatamıyorsan MAli''nin günahı ne?

yanıt0
yanıt0
Hakan:

Bu adam yeteneği ile bu seviyelere gelmiş kazanmış ünlü olmuş yemiş içmiş gezmiş sanatçı adam. eleştirenler onun şöhretinde olsalar onları da görmek lazımdı. özel hayatı ilgilendirmez beni adam yıllarını vermiş ekranlara karşılığını da alır elbet.

2
2
yanıtYanıtla
SANATÇI MI?:

SANATÇI MI?

yanıt0
yanıt2
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title