Haberler

Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin Erbil: Sen benim gerçek kahramanımsın babam

Güncelleme:

Uzun bir süredir yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündeme gelen Mehmet Ali Erbil, kısa aralıklarla hastaneye kaldırılmış ve sevenlerini üzmüştü. Sağlık durumunun iyi olduğu açıklanan Erbil, sevenlerinden duygulandıran mesajlar almaya devam ediyor.

Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin Erbil: Sen benim gerçek kahramanımsın babam

"SENİN ÇEKTİKLERİNİ BAŞKASI ÇEKSE İSYAN EDERDİ"

Ameliyat olacağı iddiası doktoru tarafından yalanlanan Mehmet Ali Erbil'in büyük kızı Sezin, Instagram hesabından yazdığı satırlarla babasına olan sevgisini ve onun sağlığına dair duyduğu endişeyi gösterdi:

"Sen benim gözümde gerçek bir kahramansın babam, senin çektiklerini başkası çekse isyan ederdi sen hep tevekkül ettin. Allah seni başımızdan eksik etmesin"

Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin Erbil: Sen benim gerçek kahramanımsın babam

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz hafta kalp spazmı geçirerek hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil, taburcu olduktan kısa bir süre sonra yeniden hastaneye kaldırıldı. Beyin damarları tıkanan Erbil'in dün ameliyat olacağı ve omuriliğinden sıvı alınacağı söylenmişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Ali Erbil Erbil Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (24)

Dede korkut:

DEMİRCİ DEMİRİ ONA DÜŞMAN OLDUĞU İÇİN DÖVMEZ;ONU OLDUĞUNDAN DAHA DEĞERLİ HALE GETİRMEK İÇİN ONA BİR DÜNYA ÇİLE ÇEKTİRİR!

89
0
yanıtYanıtla
ZARTZURT:

DEDE ZARTZURT DA KiMDiR LO

yanıt2
yanıt22
açıkçası:

beni hiççç mi hiçççç duygulandımadı

11
10
yanıtYanıtla
asdas:

çünkü insani duygulardan yoksun ama içi leş kargaları içi pislik dolu bir insansın ondan kaynaklıdır. aynı olay senin ailenin başına gelse dünyayı sadece senin için varolduğuunu sanardın heryere saldıran içindeki acıyı döken insanları kıran birine dönüşürdün ama işte başına gelmeyince buradan nefret kusması kolay, niye çünkü insanı duyguların gelişmemiş hayatı tek hücreli pasif canlılar gibi yaşayan asosyal birisi olduğu için anca böyle yerlerde kendi kimliğini bulma çabasına giriyorsun yazık sna

yanıt10
yanıt4
ASDASA CEVAP:

MehmetAli Erbil zamanında yaptıkları , tüm insanları kucaklayıcı yapıda ve insana insan gözüyle bakmadığı için bugün çokta onun için üzülmeyi haketmeyen biri. Vicdanı olan her insan hasta yatağında olan birine üzülür ve dua eder elbette ama alevileri insan yerine koymayıp sapur supur konuşan bu adama kusura bakmasın üzülemiycez. ALLAH''a havale ediyoruz o bilir en doğrusunu.

yanıt0
yanıt3
Arzu:

Beyfendiye kötü sözler söylemek bizim haddimize değilidir. Yarın bizim ne olucagımız belli mi değil o yüzden söz gümüşse suküt altındır susun şifa dileyin Rabbimdir yargılayan insanları. Susun

17
0
yanıtYanıtla
Kötü Kedi ŞERO:

genç kızlardan çok çekti kart zampara dpğrudur

10
5
yanıtYanıtla
ŞERO KERO:

KISKANMA , MALi ZORLA YAPMADI ARKASINDAN KOŞUYORLAR GENC KIZLAR

yanıt0
yanıt0
46:

Herkezde hasta var neler cekıyolar bende pakınson lu hasta var neler cekıyom kendide cekıyor Allahtan gelen her şey Basım gozum ustune dua et de baban yatalak olmasın ele ayaga dustu mu ozaman kotu

13
1
yanıtYanıtla
MEMATI:

BIR OLU VER LANN BIKDI USANDIK MILLET HELVA YESINNNNNN/

5
7
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title