Haberler

Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin Erbil, bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi

Güncelleme:

Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil'in Muhsine Şehnaz Kamiloğlu'ndan olan evliliğinden dünyaya gelen Sezin Erbil, 2010 yılında Evren Yazgan ile nikah masasına oturdu. Aralık ayında ilk bebeğini kucağına alan Erbil, babasının bugün telefonla bağlandığı canlı yayına kızının fotoğrafını göndermesiyle bebeğinin yüzünü gösterdi.

CANLI YAYINA TORUNUN FOTOĞRAFINI GÖNDERDİ

Kaçış sendromu rahatsızlığı nedeniyle evinde tedavi gören Mehmet Ali Erbil, bugün Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlandı. Canlı yayında konuşan Erbil, kızının yüzünü sakladığı torunu Elisa'nın fotoğrafını gönderdi. Kızının yüzünü ekranda görünmesinden hoşlanmayan Sezin Erbil, sunucu Seren Serengil'e mesaj atarak duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin Erbil, bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi

"TERCİHEN KIZIMIN FOTOĞRAFINI PAYLAŞMAM"

Sezin Erbil, babasının kızının fotoğrafını göstermesinin ardından sosyal medya hesabından bebeğinin fotoğrafını paylaştı. Sezin Erbil, paylaşımına da "Dedesi istemiş paylaşmış. Tercihen kızımın fotoğrafını paylaşmak istemem. Kendisi ilerde rahatsız olabilir diye saygı göstermek adına. TV'de çıkınca kendi sevdiğim bir fotoğrafını paylaşmak istedim. tüm güzel dualarınıza çok teşekkür ederim. İşte benim ömrüm" notunu düştü.

Sezin Erbil, her zaman olduğu gibi kızı Elisa'nın fotoğrafını yorumlara kapatarak yaptı.

Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin Erbil, bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Ali Erbil Sezin Erbil Aralık Erbil Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (8)

Ömer:

Düşünsene Böyle Bir Kayınpederin Olduğunu Allah Düşmanımın Başımına Vermesin.

4
6
yanıtYanıtla
.......:

sanki yer yüzünde bir tek bunun çoçu var ulan zengin die kennini bi şey sananlar nefretsiniz.

5
4
yanıtYanıtla
Kabız MEMED:

Ayyşş Aylardır Uyku Girmedi Gözümüze , Yüzünü Gösterecek Diye...!!

5
4
yanıtYanıtla
dc:

cok tatli umarım dedesine çekmez

6
3
yanıtYanıtla
asaf:

amin

yanıt0
yanıt3
Fb:

Bana ne

2
2
yanıtYanıtla
Yorum:

Maşallah

3
0
yanıtYanıtla
ziyaa:

Hani la fotoğraf?

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title