Haberler

Mehmet Ali Erbil'in İbrahim Tatlıses Paylaşımına Beğeni Yağdı!

Güncelleme:

Evinin banyosunda düşmesi sonucu hastaneye kaldırılan ve 16 yıldır mücadele ettiği 'Kaçış Sendromu' hastalığının nüksetmesiyle uzun süre yoğun bakımda kaldıktan sonra normal odaya alınan Mehmet Ali Erbil'in, İbrahim Tatlıses paylaşımına beğeni yağdı.

2018 yılının sonlarına doğru evinin banyosunda düşerek yoğun bakıma kaldırılan sunucu ve şovmen Mehmet Ali Erbil'in sosyal medyadan yaptığı paylaşıma beğeni yağdı.

"ALLAH SENİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN"

İbrahim Tatlıses'in "Yalnızım dostlarım" parçasıyla çektiği videoyu paylaşan Erbil, 'Can yoldaşım, arkadaşım, her zaman yanımdaydın, Allah seni başımızdan eksik etmesin' notunu düştü. Mehmet Ali Erbil'in paylaşımı 1 saatte 55 binden fazlan görüntülenme aldı.

Mehmet Ali Erbil'in İbrahim Tatlıses Paylaşımına Beğeni Yağdı!

"EKRANLARA GERİ DÖN"

Öte yandan, sağlık durumu günden güne iyiye giden Erbil'e, takipçileri destek mesajları atmaya devam ediyor. Birçok takipçisi Erbil'e "Özledik, ekranlara geri dön" çağrısı yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses Mehmet Ali Erbil Sosyal Medya Erbil Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (19)

yazıcı:

yürüsün gitsin be sulu zırtlak. sanata ve ülkesine ne faydası olmuş.

22
9
yanıtYanıtla
MEMATI:

LANNN HALA YASIYORMU BU ASALAK INAT ETME MEHMETALIBEYYYY SENDE BINECEKSIN IMAMIN KAYIGINA PAMUK DIKIYACAKLAR SANADAAAA

9
7
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

RABBİM BU CUMA AKŞAMI NİYETİNE TÜM HASTALARIMIZA ACİL ŞİFALAR İHSAN EYLESİN. HER DAİM. VATANIMIZI MİLLETİMİZİ ÜLKEMİZİ KORUSUN. . ŞANLI ORDUMUZU HAVADA KARADA DENİZDE MUZAFFER EYLESİN İNŞALLAH. YEK VATAN. TEK DEVLET. TEK MİLLET. TEK BAYRAK. VE BU EZANLAR Kİ DİNİZİMİZİN TEMELİ DİREĞİ. . . HAYIRLI CUMALAR. . .

11
0
yanıtYanıtla
KAÇKAR53:

amin inşallah.

yanıt4
yanıt0
İNSANLARI SEVECEKSİN:

AMİN.

yanıt3
yanıt0
KARADENİZLİ ÜLKÜCÜ:

amin inşallah. . . kardeşim

yanıt0
yanıt0
Selda:

İnsan sağlığıyla dalga geçmek.ölümünü istemek ancak insanlıktan nasibini hiç almamış kişiler ister.

8
1
yanıtYanıtla
Tahir:

Ne biliyorsunuz toprak kabul etmiyck yok bilmem ne saçma konuşuyorsunuz ya ALLAH bilir orasını en iyi

7
1
yanıtYanıtla
habib.:

iki si yinemi bizlerle. . suç azrailin . onunda gücü gariplere yetiyor. . .

4
1
yanıtYanıtla
Hamza:

İkiniz de yaşamınızın sonucunu çekiyorsunuz.

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title