Haberler

Mbaye Diagne, İstanbul'a geldi ve Florya'yı ziyaret etti

Güncelleme:

Galatasaray'ın sezon başında Club Brugge'e kiraladığı ancak Brugge tarafından kadro dışı bırakılan Mbaye Diagne bugün Florya'ya geldi.

Sarı-kırmızılı takımın maaşını ödediği ancak Brugge'den de 2 milyon bonservis ücreti almak için anlaştığı Diagne, uzun bir aradan sonra ilk kez Florya'ya gelerek eski takım arkadaşlarını ziyaret etti.

Mbaye Diagne, İstanbul'a geldi ve Florya'yı ziyaret etti

MUSTAFA CENGIZ: DIAGNE KONUSUNU FIFA'YA TAŞIYACAĞIZ

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Diagne için yaptığı açıklamada, "Brugge, bizim en değerli yatırımımız olan Diagne'yi ölüme terk etti. Diagne'nin maaşını biz veriyoruz ancak Brugge'ün bize ödemesi gereken 2 milyon euro var, şu ana kadar sadece 1 milyon euro ödediler ve konuyu FIFA'ya taşıyacağız. Brugge, Diagne için şartlara uymazsa bize 15 milyon euro ödeyecek" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mbaye Diagne Club Brugge Brugge Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (11)

Kenan:

Lan bu cinconların komedi şovu bitmez sesli güldüm beter olun Fransızlar

2
11
yanıtYanıtla
Kürşat:

cahil uşak biraz Galatasaray''ın tarihini araştır, kuşgil

yanıt6
yanıt1
Kenan:

Araştırdım Fransız İngiliz Suriye karması himmetçiler

yanıt1
yanıt2
Bu Sapsal Horroz Basimiza Bela Oldu:

En iyisimi Mehmetcige Katilsin idlibde Rejime Dogru Sali Verilsin

5
1
yanıtYanıtla
doğrucu:

hahaha

3
2
yanıtYanıtla
Musto:

Kenan senin sesin çok cıkıyor şikeciler

3
1
yanıtYanıtla
AD:

YUVANA HOŞGELDİN ASLAN PARÇASI CİCİKUŞ

3
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Kral döndü, şimdi onlar düşünsün

1
2
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

Adam geldi adamsın diagne kral

0
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınyfı:

bu karakersiz başıma bela eden yönetim utansın kim bunu ne yapsın millet kafyı mı yemiş

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title