Haberler

Mbaye Diagne, Belçika'yı karıştırdı! Golü attı taraftarın içkisini içti

Güncelleme:

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Club Brugge, Gent'i 4-0 mağlup etti. Galatasaray'ın Brugge'e kiraladığı Diagne, takımının 4. golünü kaydetti. Senegalli oyuncu gol attıktan sonra taraftarın alkollü içeceğini içti.

Belçika Ligi'nin 10. haftasında Club Brugge, sahasında Gent'i konuk etti. Ev sahibi ekip mücadeleyi 4-0 kazandı. Galatasaray'ın Brugge'e kiraladığı Mbaye Diagne sonradan oyuna girip 1 gol kaydetti.

27 yaşındaki yıldız ismin gol sevinci sırasında taraftarın içkisini yudumlaması ise sosyal medyayı salladı. Brugge'ün diğer golleri ise Hans Vanaken, Krepin Diatta ve Emmanuel Dennis'ten geldi.

İşte o görüntü:

Mbaye Diagne, Belçika'yı karıştırdı! Golü attı taraftarın içkisini içti

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mbaye Diagne Club Brugge Brugge Gent Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (28)

misafir:

Yemin olsun gs diagneyi arıyor.falcao fos çıktı adam garantili bir annaşma yaptı oynamasada paraları alacak işte bşr kulüp yönetme başarısı budur dünyadaki bütün kulüp yöneticileri gelsinler bir kulüp nasıl yönetilir gs yönetiminden öğrensinler.ama ne diyeyim böyle başa böyle tarak.Unutmadan birde şunu söyleyeyim bir kulüp için en tehlikeli bir şey daha var kulübe hizmet eden bir şahıs kulübün üstünde kendini görüyorsa yada basın kulüp taraftarları öyle hissediyorsa biliyorsa vay o kulübün haline united fergusonu niçin emekli etti düşünün...........

9
20
yanıtYanıtla
SALLAMA MİSAFİR:

KARDEŞ FALCAO BOŞ ÇIKTI DİYORSUN DA KAÇ KEZ TOPLA BULUŞTU BU ADAM Bİ MAÇLARA BAK BAKALIM

yanıt11
yanıt3
Ben:

Adam tabi gol atar. Galatasarayin bir tek becereksiz kisisi var oda fathi terim. Adamin futbol akli 5 kurus etmes. Ne bi oyun pilani, be bir system, fathi terim def olup gitsin.

17
5
yanıtYanıtla
COMOLOKKO61:

ADAMIN KAPISINDA YATTINIZ TAKIMIN BAŞINA GEÇ DİYE :)

yanıt0
yanıt0
MEMET33:

KASIMPAŞADA GOL ATAN CAGNE GALATASARAYA GELDİ TISSSS, AVRUPADA 3 MAÇTA 3 GOL ATTI, DÜNYA YILDIZI DEDİKLERİ FALCAOYU MONACODA 2-3 AY UĞRAŞARAK DÜNYANIN PARASIYLA ALDIN VE ŞİMDİ O TISSSSS. EEE KİMDE SUÇ ELBETTE FATİH TERİMDE, TAMAM TAKIMI ŞAMPİYONLUKTAN ETTİNDE BU KADAR MİLYON EUROLARIN CEZASI KİME? ÖDETTİRİN BAKALIM TERİME BUNUN TAZMİNATINI VERECEKMİ?

16
3
yanıtYanıtla
Mersini:

küçük takımlarda ancak gol atabilen kapasitesi düşük bir topçu evet yönetiminde kalitesi bu kadar onlarda becereksiz

yanıt2
yanıt1
BJK''li ANTİ CİMBOŞ:

buradaki maçta cincon arenada iki tanede 6saray a cak be diagne

6
9
yanıtYanıtla
Serdar:

Yani illaki küfür yemek istiyorsun

yanıt0
yanıt2
ANTİ SERDAR:

serdar küfür istiyorsan alası var (içimden de saydırdımya neyse)

yanıt0
yanıt0
Hayri:

Bu musluman değilmiydi diyen aklı evvellere söylüyorum ülkede üretilen bunca alkollü içeceğin ihraç edildiğini falan mı zannediyorsunuz yoksa yorum yaparken kafanız mı kıyak

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title