Haberler

Maurizio Sarri, asker selamı veren Merih Demiral hakkında konuştu!

Güncelleme:

Juventus Teknik Direktörü Maurizio Sarri, Arnavutluk ve Fransa maçlarında asker selamı veren Merih Demiral ile ilgili konuştu. Sarri, "Bu, Türkiye Futbol Federasyonu ile UEFA arasındaki bir mesele." dedi.

Juventus forması giyen milli futbolcu Merih Demiral, Arnavutluk ve Fransa ile EURO 2020 elemelerinde oynadığımız maçlarda verdiği asker selamı sebebiyle İtalya'da hedef tahtasına oturtulmuştu. Konuyla ilgili görüşünü beyan eden son isimse 21 yaşındaki yetenekli savunmacının hocası Maurizio Sarri oldu.

"KARAR ÇIKARSA YORUMUNU YAPARIZ"

Deneyimli teknik adam, Serie A'nın sekizinci haftasında Bologna ile oynayacakları karşılaşma öncesinde düzenlediği basın toplantısında "Merih'in durumunu nasıl buluyorsunuz?" şeklindeki bir soruyu esprili bir dille "Nasıl mı buluyorum? Arkadaşlarıyla olan ilişkisi ve antrenmanlardaki performansı gayet normal." diye yanıtlarken asker selamının hatırlatılması üzerineyse "Bu, Türkiye Futbol Federasyonu ile UEFA arasındaki bir mesele. Şayet bir karar çıkarsa yorumumuzu yaparız." ifadelerini kullandı.

Maurizio Sarri, asker selamı veren Merih Demiral hakkında konuştu!

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

merih demiral Arnavutluk Juventus Haberler

500

Yorumlar (10)

VELİ:

BİR ÜLKE İNSANIN MEMLEKETİNE, BAYRAĞINA, ASKERİNE SAHİP ÇIKMASI KADAR NORMAL BİR ŞEY VARMI. . KENDİLERİ HER FİLMDE, DİZİDE, SPOR MÜSABAKALARINDA BAYRAKLARINI, ASKERLERİNİ , VATANLARINI İYİ BİR HAVADA YANSITIRLAR AMA BİZLER YAPTIKMI RAHATSIZ OLURLAR. . GEÇİN BUNLARI BİZLERDE VATANIMIZI, ORDUMUZU, ASKERİMİZİ, BAYRAĞIMIZI EN AZ SİZİN KADAR HATTA SİZDEN DAHA ÇOK SEVİYORUZ. . ONUN İÇİN BOŞUNA RAHATSIZ OLMAYIN.

17
1
yanıtYanıtla
ASLANSARAY:

cokta tin.

13
0
yanıtYanıtla
fenerlihalit:

veli dogru diyor. . bunlar bayrak sevgisi vatan sevgisini bilmiyor demekki

6
0
yanıtYanıtla
adanalı:

ne kaybedeceğinizin farkındasınız yemez merihi yollamaya kan kaybedersınız

5
0
yanıtYanıtla
Fenomen:

Butun Avrupa bir turkıye etmez bu net...

4
0
yanıtYanıtla
mustafa:

VİETNAMA RUANDAYA TÜM AFRİKA ÜLKELERİNE YAPTIĞINIZ SÖMÜRGEYİ HEPİMİZİ BİLİYORUZ ARTIK ESKİ CAHİL TÜRK MİLLETİ KALMADI BUNU BİLİN İSTEDİĞİN KADAR OYUN OYNASANIZDA KAZANAN TÜRK MÜSLÜMANLAR OLACAKTIR ÖNCE İMAN EDECEKSİNİZ O ŞUUR SİZDE OLMADIĞI İÇİN TOPRAK ALTINA GİRMEYE MÜSTEHAKSINIZ

2
0
yanıtYanıtla
Turk:

Neden daese karsi birlestikleri gibi pkk terorune karsi birlesmiyorlar dunyalilar ozellikle nato Hani Turkiye nato ulkesi degilmi her olayiniza yardima kosuyoruzya niye 50 yildir pkk saldiriyor ayaklanmiyor nato ulkeleri ustelik yardimi gectik engel olmaya calisiyor ve bu teroristlere silahlar veriyor bazi ulkeler bumu medeniyetleri hani dogru ve adil olan nerde cok yanlis ve art niyetli vaziyetler

2
0
yanıtYanıtla
Protester:

Uefa ya ve tüm dünyaya verilecek en net cevap bellidir. Her Türk Asker Doğar! Bu felsefe Türkiye''de sadece sözde değil özde, yani yaşayan ve yaşanan bir bilinçtir. Arayıp tarasınlar kendi tarihlerini ve dünya tarihini böyle bir sözü benimsemiş başka bir millet var mı? Önce konuyu iyice anlamaları gerekiyor, birilerinin bunu onlara anlatması şart. Sonrasında anlayacaklardır hatalarını. Türk olduğunu benimsemiş bir insanın asker selamı vermesi çok doğaldır. Bunun siyasetle ilgisi olamaz. Vatanseverliktir

1
0
yanıtYanıtla
hakan şahiner:

İstese Melihten vaz geçsin Melihe takımmı yok

0
0
yanıtYanıtla
kurt:

Ne Mutlu Türküm Diyene O Kadar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title