Haberler

Mauricio Sarri: Merih Demiral'ın sakatlığı ciddi görünüyor

Güncelleme:

Juventus Teknik Direktörü Maurizio Sarri, Roma maçında sakatlanan milli futbolcu Merih Demiral'ın sakatlığının ciddi olabileceğini, futbolcunun durumunun yarın yapılacak kontrollerde netlik kazanacağını söyledi.

Serie A'nın 19. haftasındaki önemli mücadeleye, Juventus'ta Merih Demiral'ın, Roma'da da Nicolo Zaniolo'nun sakatlıkları damgasını vurdu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında bir değerlendirme yapan Juventus Teknik Direktörü Sarri, maçın 60 dakikalık bölümünde iyi oynadıklarını belirterek, "Çok zor bir deplasmandan 3 puanla ayrıldığımız için memnunum." dedi.

"MERİH'İN SAKATLIĞI CİDDİ"

Mücadelenin henüz 3. dakikasında attığı golle Juventus'u öne geçiren ancak 16. dakikada düşerek sakatlanan Merih Demiral'ın durumu da sorulan Sarri, "Merih'te burkulma var. Yarın sabahki kontrollere kadar ne olduğunu tam olarak bilemeyeceğiz. İlk izlenimim ciddi bir sakatlık olduğu yönünde." diye konuştu.

Juventus Teknik Direktörü, maç sırasında önemli sakatlık geçiren Roma'nın genç yıldızı Nicolo Zaniolo'ya da iyileşme sürecinde bol şans diledi.

KOLTUK DEĞNEĞİYLE STATTAN AYRILDI

Diğer yandan, milli futbolcu Merih Demiral'ın maçın ardından koltuk değneği ve mini ambulans yardımıyla Olimpiyat Stadı'ndan takım otobüsüne taşındığı görüldü.

Bu arada, Juventus'un Arjantinli yıldızı Paulo Dybala'dan da maçta sakatlanan takım arkadaşı Merih Demiral ile Romalı Zaniolo'ya destek mesajı geldi.

Dybala, Twitter'daki hesabından yaptığı paylaşımda, "Demiral ve Zaniolo'nun sakatlıkları sebebiyle çok üzgünüm. Merih, seni daha güçlü ve çabuk dönmeni bekliyorum. Nicolo sana da bol şans diliyorum. Daha iyi şekilde döneceksin." ifadelerini kullandı.

ZANIOLO DA AMELİYAT OLACAK

Öte yandan, Roma'nın genç yıldızı Nicolo Zaniolo'nun durumuna ilişkin kulüpten yapılan açıklamada, futbolcunun maç sırasında sağ diz ön çapraz bağıyla ilişkili menisküs yaralanması geçirdiğini ve bugün ameliyat edileceğini açıkladı.

İtalyan basınında da çıkan haberlerde, Zaniolo'nun iyileşmesinin zaman alacağı, genç oyuncunun sezonu kapatmış olabileceği belirtildi.

Instagram'daki hesabından yaptığı paylaşımda, "Size yemin ederim, skisinden daha güçlü döneceğim" ifadesini kullanan Zaniolo'ya, takım arkadaşlarının yanı sıra futbol dünyasının önemli isimlerinden destek mesajları geldi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

merih demiral Juventus Roma Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe UEFA Konferans liginden elendi mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (16)

TÜRKÜN GÜCÜ:

BU MİLLET HER DAİM SENİNLE YILMAK YOK YANINDAYIZ BÜYÜK ADAM

25
0
yanıtYanıtla
ya TÜRK ya hiç:

çok doğru söylüyorsunuz beyefendi

yanıt9
yanıt0
Şu Çılgın Türkler:

çok büyük adam gelecek nesillere örnek olacak bir insan inşallah kariyeri bu şeklide devam eder geçmiş olsun merih :(

yanıt4
yanıt0
ZAGROS MAHSUN:

KATILMIYORUM SİZE BEYFENDİ . TÜRKİYE DE OYNAMIYOR . LÜTFEN MİLLİYETÇİLİK YAPMAYIN

yanıt5
yanıt3
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE:

Zagros musun nesin zoruna mı gitti ?

yanıt2
yanıt0
cofman:

TÜRKÜN BÜKÜLMEZ BİLEĞİ

yanıt3
yanıt0
AT:

Başkası olsa kem küm eder 2020 şampiyonasını riske atmaz ama Karamürselli Merihim aldığı paranın hakkını vermek için savaşıyor. . Adaaağğmmm

18
3
yanıtYanıtla
Abbas yolcu:

Yannız dikkatimi çekti ronaldo çok üzüldü merihin başından hiç ayrılmadı gol sevincinde bile merihle bir başka sevindi demekki merihi çok seviyor.

15
3
yanıtYanıtla
TÜRK:

Nazardan gitti çok üzüldüm şuan yemediler içmediler merihin haberini yazdılar Türkiyede başka haber yokmuş gibi eee sonuç ortada adama nazar ettiler üzüldüm yemin ederimm

12
1
yanıtYanıtla
MUTİ:

YİNE BİLİMSEL KONUŞUYORUZZ

yanıt3
yanıt0
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title